Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Yload sau cum a ajuns digitalizarea si in bursa de transport

Yload sau cum a ajuns digitalizarea si in bursa de transport

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
486

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In zilele noastre mai totul ar trebui sa fie digitalizat si automatizat. Acesta este viitorul, aceasta tendinta se impune tot mai mult si vine cu o serie de avantaje greu de trecut vederea. In ceea ce priveste bursa de transport digitalizarea vine si aici sa se impuna. Descoperim mai multe despre acest subiect de la Yload, platforma activa pe aceasta nisa, cu un nume mai mult decat sugestiv.

Ce este Yload

Yload este o platforma usor de folosit si benefica atat pentru prestatorii de servicii de transport marfa, cat si pentru cei care sunt in cautare de astfel de servicii. Asadar este vorba despre bursa de transport in toata complexitatea sa. Functionalitatea platformei permite ca ceea ce in trecut se intampla destul de greoi, acum sa fie mai rapid si mai eficient realizat. Concret, cei care au un mijloc de transport disponibil vor gasi in cadrul acestei platforme firme interesate de serviciile de transport si invers. Asadar o platforma ce aduce impreuna si mai aproape ambele tabere. Fondatorul Yload marturiseste de asemenea ca acest proiect vine sa sprijine in mod special transportatorii mici si mijlocii.

Avantajele Yload

Unii s-ar intreba de ce sa schimbe ceva ce functioneaza? De ce sa faca atat de multe schimbari cand clasicul s-a dovedit a fi functional? Ideea este sa muncim practic si cu randament mai bun, nu-i asa? Nu greu. Asadar, Yload este demonstratia clara ca online este mai simplu, rapid si digitalizarea poate veni la pachet cu o serie de avantaje.

  • Optimizare de timp si costuri

In ceea ce priveste modul clasic de gestiune a transporturilor, cei din domeniu stiu mai bine ca sunt anumiti pasi ce ingreuneaza totul inutil. Documentele sunt adesea trimise prin fax, plata unui transport dureaza, iar toate acestea inseamna timp pierdut. Yload schimba tot acest scenariu. Astfel, prin intermediul acestei platforme pot fi bifati absolut toti pasii ce tin de logistica. Adica de la a cauta un prestator de servicii si pana la a stabili cu acesta termenii si conditiile de colaborare. Tot prin intermediul acestei platforme pot fi descarcate, respectiv incarcate documentele necesare. In functie de pachetul ales, abonamentul dorit la Yload, exista si alte beneficii, de la posibilitatea de a urmari in timp real un transport si pana la a primi alerte privind traficul.

  • Urmarirea transporturilor in timp real

Fara alte echipamente necesare pot fi urmarite transporturile, locatia exacta a transportatorului. Astfel sunt îmbunatatite conditiile de colaborare intre prestatorul de servicii de transport marfa si client.

  • Acces facil, cu un singur cont pentru toata firma

Un singur cont poate fi accesat de toti cei din firma. In plus, totul este de maxim acuratete si transparenta.

Yload este un proiect care a pus din nou Clujul pe harta europeana. Acest start-up a aparut aici, in Cluj si s-a dezvoltat rapid si continuu. Este prima platforma de profil din Romania si din Europa de Est. Despre cum functioneaza si cum va poate digitaliza transporturile de marfa descoperiti din pagina oficiala.

Contact:

0040377101515
comanda@yload.ro

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro