Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

WinMENTOR ERP contabilitate, gestiune, management

WinMENTOR ERP contabilitate, gestiune, management

Detalii anunt

Telefon
0729905555
Social links
Categorie
Anunturi contabilitate
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1674

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

WinMENTOR - Software ERP - program pentru contabilitate, gestiune, management

Programul ERP WinMENTOR ENTERPRISE este un pachet de aplicații care ajută companiile să își eficientizeze activitate prin urmărirea profitabilității pe centre de cost, bugetarea cheltuielilor și a veniturilor, cashflow, gestiunea comenzilor și relațiilor cu clienții, programarea producției și urmărirea acesteia, etc.

Pachetul de programe de gestiune și contabilitate este conceput pentru a respecta cerințele pieței actuale, oferind un acces prompt și simplu la toate resursele disponibile.

Apeleaza la un specialist pentru consultanta si pentru ajutor in integrarea corecta, completa si rapida a suitei WinMentor, indiferent de solutia pe care o utilizezi acum. Bucura-te de procese optimizate, timpi redusi pentru procesarea datelor si o mai buna comunicare a departamentelor cu ajutorul unui expert in WinMentor, WinMentor Enterprise ori a solutiilor personalizate tip ERP, CRM sau eCommerce.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro