Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

WinMentor, ajutorul Nr. 1 in Romania pentru contabili

Detalii anunt

Telefon
0729905555
Categorie
Anunturi contabilitate
Modificat
acum 10 luni si 5 zile
Vizualizari
712

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

WinMentor, solutiile ERP si evidenta contabila

Chiar daca sunteti la inceput de drum sau ati parcurs deja o mare parte din calea catre succes, trebuie sa stiti ca orice manager are nevoie de un ajutor real care sa il ajute sa ajunga acolo unde isi doreste el, sa ii usureze munca si sa diminueze timpul acordat celui mai important segment dintr-o firma, si anume: Contabilitatea!

Probabil ca multi dintre dumneavoastra ati auzit deja de solutiile ERP, dar ceea ce nu stiti inca este faptul ca aceste solutii usureaza mult munca expertilor contabili si a firmelor de contabilitate, oferind urmatoarele facilitati:

  • generarea automata a sabloanelor contabile si a notelor contabile de pe documente, salarii, mijloace fixe
  • listarea rapoartelor specifice: balanta contabila, fisa de cont, registrul notelor contabile, declaratii
  • inchiderea automata a conturilor de venituri si cheltuieli cu contul de profit si pierdere, inchiderea automata a conturilor de TVA
  • amortizarea automata a mijloacelor fixe

De asemenea, solutia ERP vine cu un plan de conturi care poate fi modificat in functie de necesitati. Pe langa contarea automata, daca se doreste corectarea unor solduri sau inregistrari se pot crea note contabile diverse la sfarsitul fiecarei luni sau la sfarsit de an. Trecerea de la o luna la alta sau de la un an la altul se face foarte usor cu preluarea soldurilor aferente conturilor din balante.

Cu ajutorul unei solutii ERP se pot realiza si alte documente contabile cum ar fi declaratiile (de venit, salarii, etc.) si bilantul. Se poate tine evidenta cheltuielilor cu salariile, mijloace fixe, cheltuielile deductibile sau nedeductibile, cheltuielile cu combustibilii. Se pot contabiliza automat contractele de leasing, facturarea ratelor si a valorilor reziduale. Odata cu generarea automata a notelor contabile se compun in mod automat si explicatiile corespunzatoare fiecarei note contabile in parte astfel incat sa fie identificate cat mai usor notele contabile cautate. Pot fi vizualizate registre de casa/banca, fise de parteneri, jurnale de vanzari si cumparari, fise de personal, registru jurnal centralizat dupa document sau nota contabila, diverse rapoarte ce implica note contabile.

WinMentor, ajutorul in contabilitate WinMentor asigura posibilitatea introducerii planului de conturi specific firmei dumneavoastra in program, iar cu ajutorul functiilor oferite de program puteti folosi analitice pe un numar nelimitat de nivele. Programul calculeaza automat coeficientul diferentelor de pret la marfuri, inchide automat conturile de venituri si cele de cheltuieli, conturile de TVA. Pentru firmele asociate in participatiune, programul asigura distribuirea procentuala a veniturilor si cheltuielilor. Intrucat inregistrarile contabile sunt efectuate automat, programul compune si explicatiile acestora, detaliate conform optiunii utilizatorului. Inregistrarile contabile efectuate automat de program pot fi completate, eventual, cu note contabile diverse (ex.: pentru cheltuieli de constituire, repartizarea profitului, impozit pe dividende). Este posibila si obtinerea unei balante cumulate pentru firmele din cadrul unui grup.

Declaratia noastra cea de toate lunile Ce este de fapt o declaratie?

Declaratia este o relatare facuta in scris de catre o persoana fizica in nume propriu sau ca reprezentanta a unei persoane juridice, prin completarea unui formular care serveste pentru documentarea autoritatilor administratiei publice locale sau a compartimentelor de specialitate ale acestora, dupa caz, asupra materiei impozabile si elementelor necesare pentru constatarea acesteia si stabilirea impozitelor si/sau taxelor locale respectiv.

Deoarece aceste declaratii sunt foarte importante in contabilitate, echipa WinMentor a realizat pentru utilizatorii sai o aplicatie speciala,denumita „Declaratii”, care include toate declaratiile esentiale pentru afacerea dumneavoastra. Cresterea volatilitatii legislatiei fiscale din ultimii ani a condus la concentrarea eforturilor de actualizare a aplicatiilor de gestiune intr-o aplicatie unica, dedicata declaratiilor. Aceasta permite simplificarea si eficientizarea operatiunilor, adaugand avantajul punctualitatii. Aplicatia „Declaratii” este complementara pachetului de programe WinMENTOR, fiind compatibila atat cu versiunea standard cat si cu versiunea extinsa a acestuia.

Noua aplicatie contine declaratiile 112, 300, 390 si 394 precum si REVISAL, Fisele fiscale si Bilantul contabil. Ulterior modulul va include si alte declaratii, ordinea de proiectare a componentelor modulului fiind determinata de cerintele venite de la utilizatori. Din „Declaratii” puteti exporta si valida datele contabile intr-un document in format XML. De asemenea, puteti crea si semna documentul in format PDF, cu ajutorului unui program integrator furnizat de ANAF, apelabil direct din aplicatie.

Solutiile oferite de WinMENTOR:

- permite generarea in timp real atat a situatiilor financiar-contabile cat si a informatiilor necesare managementului in procesul decizional;
- aplicatia este adaptabila specificului activitatii, aceasta avandpeste 700 de constante (configurari) de functionare;
- contabilitatea reflecta fidel si in timp real informatiile din toate modulele aplicatiei: Gestiune, Trezorerie, Salarii, Productie, Mijloace Fixe, Case de marcat (bonuri fiscale), etc.;
- permite inregistrarea evidentei financiar-contabile pentru un numar nelimitat de firme;
- rapoarte configurabile asemanatoare cu Microsoft Excel, care pot fi personalizate, dupa o scurta perioada de instruire, orice utilizatorputand sa-si creeze propriile rapoarte;
- existenta unui numar de peste 200 de rapoarte configurabile, realizate pentru a va fundamenta deciziile activitatii curente si viitoare;
- permite inregistrarea operatiilor executate de catre utilizatori si limitarea dreptului de acces al acestora la facilitatile aplicatiei care le intrain sfera de activitate. Aceasta caracteristicaeste importanta, deoarece contribuie atat la securizarea informatiilor, cat si la reducerea semnificativa a erorilor de operare. Securitatea se aplicasi la nivel de operatiune: acces, detalii, adaugare, modificare, stergere.

Programul genereaza automat inregistrari contabile si explicatii detaliate conform optiunii dvs. El inchide conturile de venituri si cheltuieli, conturile de TVA, calculeaza coeficientul diferentelor de pret la marfuri, realizeaza o balanta cumulata pentru firmele din cadrul unui grup. Iar pentru firmele asociate in participatiune, asigura distribuirea procentuala a veniturilor si cheltuielilor. “Deducere TVA la plata” se valideaza daca furnizorul este platitor de TVA si regasindu-se in registru jurnal ca tip document “Inchidere TVA incasare”, lucru deosebit de important pentru contabili si contabilitate.

Sa ai contabilitate fara erori la un click distanta este nu doar folositor, dar si vital pentru ca afacerea noastra sa fi functionala si eficienta! Aceasta suita de aplicatii WinMentor pare complicata, insa cu oamenii potriviti langa dumneavoastra, totul va capata sens. Cu cat configurarile se fac ca la carte cu atat va veti putea bucura mai mult de capacitatea maxima la care veti utiliza utiliza acest program. Scribsoftware are raspunsurile si echipa potrivita, ca impreuna sa facem posibil saltul dumneavoastra catre un alt nivel!

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro