Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Viterie Venete Balkan

Viterie Venete Balkan

Detalii firma

Adresa
Cluj Napoca, Calea Baciului, nr. 87
Telefon
0264426229
Fax
0264426223
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1468

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Viterie Venete Balkan Cluj Napoca


Organe de asamblare: suruburi, piulite, saibe, stifturi, bare, tije, dibluri, conexpanduri, pop-nituri, elemente de prindere, accesorii mobila.

Viterie Venete Balkan este filiala grupului Viterie Venete SRL, furnizor de componente si sisteme de asamblare. Viterie Venete Balkan va ofera o gama de organe de asamblare: peste 50.000 de produse. Viterie Venete Balkan este filiala grupului Viterie Venete SRL, furnizor de componente si sisteme de asamblare.

Viterie Venete este o companie demna de incredere datorita competentelor dobandite in cei 60 de ani de activitate. Bazandu-se pe o planificare si productie integrata, va ofera o gama larga de produse, corelate cu o echipa de experti pentru a gasi cele mai bune solutii cerintelor clientilor nostrii. Cu serviciul Kanban aveti marfa la dispozitia dumneavoastra si platiti doar ce folositi.

Filtre firma

Materiale amenajari: Feronerie

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/