Cluj

Vitamina C Liposomala pentru o absorbtie maximizata

Vitamina C Liposomala pentru o absorbtie maximizata

Detalii

Telefon
0771331331
Social links
Pret
220 LEI
Categorie
Produse drogherie
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
956

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cele mai multe forme obișnuite de vitamina C - tablete, capsule, pulberi, lichide nu sunt metabolizate eficient sau sunt eliminate mult prea repede din organism. Acest lucru înseamnă că nivelurile de vitamina C din intestine ajung la punctul de saturație la 200mg.

De fapt, cu cât luăm mai multa Vitamina C, cu atât absorbim mai puțin. Astfel, o cantiate foarte mica ajunge la fluxul sanguin, să nu mai vorbim de celule, unde este de fapt cel mai necesara. Până de curând, administrarea intravenoasă a vitaminei C sa dovedit a fi cea mai eficientă cale de absorbție, dar această metodă este atât costisitoare, cât și nepractică si invaziva.

Altrient C, vitamina C lipozomala oferă soluția perfectă datorită metodei sale de administrare lipozomală dovedită științific. Această formă puternică de transport încapsulează substanța nutritivă într-un balon microscopic fosfolipid care o transportă în câteva minute direct la celule, protejându-l de elementele distructive ale sistemului digestiv sau alte bariere ale organismului.

Altrient C este astfel cea mai eficientă opțiune pentru a vă asigura că organismul primeste si foloseste niveluri adecvate de vitamină C.

Ce efecte are Altrient C:
·contribuie la funcția normală a sistemului imun.
·contribuie la formarea normală a colagenului pentru piele, par, oase si articulatii, contribuții la funcționarea normală a sistemului nervos.
·contribuie la reducerea oboselii și epuizarii.
·contribuie la protejarea celulelor din stresul oxidativ.

Asadar alege cea mai buna forma de vitamina C pentru organsimul tau, vitamina C lipozomala Altrient.