Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Victorie dramatică la Timișoara

Victorie dramatică la Timișoara

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 an si 2 saptamani
Vizualizari
288

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Cluj Crusaders a câștigat ieri meciul din prima etapă a Campionatului național de fotbal american cu 30 la 27. Cu un joc ghidat de munca în echipă și nenumărate eforturi individuale, echipa noastră a reușit o victorie foarte importantă împotriva Timișoara 89ers.

Timișorenii au marcat primii, securizând primul sfert printr-un touchdown, dar nu au reușit și conversia, 6-0. Tot aceștia au reușit un nou touchdown câteva minute mai târziu, de data aceasta având și o conversie de 1 punct și majorând scorul la 13-0. Echipa clujeană a jucat mai bine în sfertul al doilea, reducând din diferență printr-un touchdown și un field goal. Astfel, scorul pauzei a fost 13-9 în favoarea bănățenilor.

După pauză, Crusaders a revenit în forță, iar defensiva a reușit un safety, 13-11. În ultimele minute ale sfertului al patrulea, Crusaders reușește un touchdown și o conversie. 13-19. Partida părea că se apropie de un deznodământ favorabil clujenilor, dar, în ultimele secunde ale meciului, echipa de pe Bega marchează prin touchdown. Conversia a fost interceptată de defensiva clujeană, dar runul a fost oprit. La finalul timpului regulamentar, Timișoara 89ers și Cluj Crusaders erau la egalitate, 19-19. Emoțiile aveau să continue.

S-a intrat în prelungiri, unde fiecare dintre echipe avea la dispoziție câte un drive de la 25 de yarzi de endzone-ul advers pentru a marca. Crusaders încep în defensivă, iar timișorenii reușesc să marcheze printr-un touchdown și o conversie de două puncte. 27-19. Ofensiva clujeană răspunde și restabilește egalitatea printr-un touchdown și o conversie de 2 puncte, 27-27. Timișorenii intră din nou, iar defensiva clujeană reușește să-i împiedice să marcheze. Finalul aparține ofensivei clujene, care, în cel de-al patrulea down, înscrie printr-un field goal, 27-30.

Final de meci și victorie Cluj Crusaders!

Echipa dorește să dedice victoria antrenorului principal, Rafa Ruiz, care, din motive obiective, nu a putut fi alături de noi astăzi. Mulțumim timișorenilor pentru ospitalitate și gânduri de apreciere către toți cei care au fost alături de noi, în tribune sau în fața monitoarelor! Și, nu în ultimul rând, felicitări tuturor celor care au fost astăzi pe teren!!!

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro