Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Vacanța cu autorulota la Marea Neagră

Vacanța cu autorulota la Marea Neagră

Detalii

Categorie
Stiri Turism
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
Plum Media
Vizualizari
542

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Marea Neagră se adresează și celor care preferă să campeze cu autorulota. Având în vedere că intensitatea sezonului este mai redusă în iunie sau septembrie, poți stabili o ședere mai lungă de care să te bucuri împreună cu cei dragi.

De asemenea, prețurile pentru închirieri autorulote Best Campers sunt mai mici în extrasezon.

2 Mai


Stațiunea 2 mai oferă o suprafață impresionantă pentru camparea de rulote și autorulote. Dacă alegi această destinație vei avea parte de tot confortul, inclusiv pază pe timpul nopții și supraveghere video. Nu te vei putea sătura urmărind răsăritul pe plajă și sunetul mării, acest camping aflându-se direct pe plajă.

Mamaia Nord


Mamaia Nord este o locație unde poți avea zile de vis, iar aici poţi găsi locaţii de campare dotate cu grupuri sanitare, zone de grătar, magazine, locuri de joacă pentru copii, terase și acces uşor către plajă. Aici totul arată ca un orășel unde te vei bucura de un sejur minunat alături de familia ta.

Năvodari


În Năvodari vei găsi o altă locaţie perfectă pentru camping cu autorulotă. Și aici vei avea parte de multe facilități care îți vor oferi o vacanță de neuitat. Terenul de volei, locul de grătar, locul de joacă sau plaja privată te vor încânta în excursia cu autorulota închiriată și vei dori să repeți experiența în fiecare an.

Costinești


Staţiunea Costinești dispune de un loc de campare aproape de malul mării, cu loc atât pentru autorulote cât și pentru corturi. Aici poţi avea parte de facilităţi puse la dispoziția ta să te simti confortabil: duș cu apă caldă, grătar, racordare la curent și devarsare. Turiștii sunt multumiți de locaţie, campingul este îngrijit iar în zonă sunt o mulțime de terase și restaurante.

Corbu


La Corbu vei găsi locuri de campare cu vedere la mare. Zona este supravegheată video non-stop iar suprafața este îngrădită. Această locaţie este dotată cu cabine de duș şi toalete, autorulota se poate racorda la curent, în schimb nu vei gasi magazine sau terase. Tabăra este în general preferată de familiile cu copii. Este un loc ideal unde te poţi bucura de camping la malul mării. Zona este mai putin populată și plajele sunt sălbatice. Deși drumul este puțin dificil, peisajul spectaculos pe care îl întâlnești va merita acest efort.

Vama Veche


Un camping nou cu toate dotările îl vei găsi în Vama Veche, la o distantă de 650 de metri faţă de plajă. Acest camping oferă liniște, aer curat și spatiu privat pentru fiecare autorulotă sau maşină parcată. Se află aproape de vama cu Bulgaria, dacă te gândești şi la o mică escapadă.

Marea Neagră este un loc minunat unde poți campa liniştit pe malul mării, chiar și în vârful sezonului. Suntem siguri că aici vei avea o vacanță liniștită și foarte plăcută. Îți recomandăm să fii pregătit și să ai un bagaj bine aprovizionat. Insectele sunt prezente în sezonul de primăvară-vară, şi ar trebui să ai spray-ul pentru muște și țânțari. Nu uita mâncarea indispensabilă, în caz de nu gasești un magazin în apropiere, băuturi răcoritoare și alte lucruri necesare în vacanţă.

Orice destinație alegi pentru vacanţa ta, vei avea nevoie de o autorulotă pentru a campa în cele mai bune condiţii. Alege serviciile de închirieri autorulote de lux oferite de Best Campers şi bucură-te de o experienţă nouă.

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/