Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Următoarea ta experiență auto va fi de excepție, cu Elite Cars Leasing - iată de ce!

Următoarea ta experiență auto va fi de excepție, cu Elite Cars Leasing - iată de ce!

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
359

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Mașina pe care o deții este punctul de plecare al pretențiilor pe care le vei avea în viitor, la următoarea ta achiziție auto. Dacă îți dorești o mașină nouă sau rulată, una din clasa celor populare și accesibile, compactă sau una de lux răspunsul tău îl vei găsi la Elite Cars Leasing. Acest dealer auto are o ofertă mai mult decât atractivă.

În cele trei locații fizice, Brașov, București și Bacău, flota auto disponibilă imediat ți-ar putea implini visul mai repede decât crezi. Pentru că poți pleca din showroom cu mașina aleasă. Până să ajungi la unul dintre acestea poți vizita pagina online Elite Cars Leasing. Descoperă aici ce este disponibil și la ce preț, despre finanțarea auto și toată gama impresionantă de mașini.

Poți face luxul accesibil pentru tine


Ți-ai dori un Lamborghini, visezi la un Ferrari sau la mașini de lux? Nu îți surâde ideea de a bloca o sumă mare de bani în achiziția cu plata integrală a unei mașini din gama super car. Atunci poți opta pentru luxul accesibil prin finanțarea auto. Vei plăti astfel mașina în rate. Din pagina dealerului Elite Cars Leasing ai aceste informații detaliate, să îți faci o idee despre cât te-ar costa să fii la volanul unui McLaren spre exemplu.

Desigur, ideea de finanțare auto este una potrivită pentru publicul larg, indiferent ce tip de mașină își dorește - că este Kia, Mazda sau o mașină din gama celor premium. Un avantaj major în colaborarea cu acest dealer auto este faptul că poți solicita finanțarea auto dorită direct de aici. Pentru că în rețeaua de colaboratori au diverse instituții bancare și non bancare, echipa Elite Cars Leasing te va ghida pentru finalizarea acestei cereri.

Poți alege o mașină nouă, rulată sau la comandă


Desigur că mașina pe care o conducem este echivalentul statutului nostru social. Ne place puterea și eleganța, prestanța și imaginea pe care o creăm despre noi când suntem la volanul unei mașini mai scumpe. Nu te vei mulțumi cu puțin, astfel că vei dori o mașină nouă. Sau dacă e rulată, să aibă un kilometraj cât de mic posibil. Dacă ce vei găsi imediat disponibil la Elite Cars Leasing nu îți este pe plac, poți solicita o mașină la comandă. Indiferent de opțiunea aleasă, mașinile din stocul intern sau extern sunt atent verificate. Au kilometraj real și îți sunt puse la dispoziție în perfectă stare. Ai astfel garanția funcționalității pentru orice autoturism.

Programe trade-in sau buy-back


Mai mult decât serviciile în sine de comercializare a diverselor mărci auto, Elite Cars Leasing pune la dispoziție și programe diverse, precum trade-in sau buy-back. Este avantajos pentru cei care doresc să vândă mașina deja deținută, pentru a achiziționa alta, cât se poate de rapid. Nu te mai încurca, nu mai pierde timp să postezi anunțuri pe site-uri de specialitate până când vinzi mașina. Simplifică aceste etape cu opțiunea de la acest dealer auto.

Despre cum poți deveni curând un posesor al unei mașini la care ai visat dintotdeauna află din pagina elite-cars-leasing.ro.

Contact:

0759 801 800
office@elite-cars-leasing.ro

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro