Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Unde găsești calculatoare și monitoare second hand la preț accesibil? Vezi aici!

Unde găsești calculatoare și monitoare second hand la preț accesibil? Vezi aici!

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
702

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Calculatoarele și monitoarele second hand constituie o soluție accesibilă pentru orice utilizator de electronice care își dorește să se bucure de performanță la prețuri avantajoase. Magazinul IT-SH.ro este locul din care pot fi achiziționate o varietate de produse din sfera IT. Oferta magazinului propune sisteme și componente second hand perfect funcționale, în stare bună și gata de utilizare. De aici se pot achiziționa calculatoare, laptopuri, imprimante, copiatoare, monitoare second hand și nu în ultimul rând, servere și alte componente.

În fiecare categorie de produse, clienții regăsesc cele mai populare brand-uri și specificații de top. De exemplu, în oferta de calculatoare se găsesc nume precum HP, Lenovo, Dell, Acer – lideri mondiali în producția de calculatoare. Pot fi achiziționate calculatoare și laptopuri care sa corespundă diferitelor cerințe ale utilizatorilor și diferitelor scopuri în care vor fi întrebuințate, de la activități de birou până la gaming.

IT SH oferă avantajul plăților în rate pentru calculatoare și monitoare second hand

IT SH vine în întâmpinarea clienților și cu un alt avantaj important, pe lângă prețurile accesibile. Magazinul pune la dispoziție posibilitatea de a plăti în rate. Astfel, cei care vor să își achiziționeze calculatoare, monitoare sau laptopuri second hand și nu dispun de suma integrală pot alege varianta de a plăti în rate cu cardul bancar. Faptul că suma poate fi achitată în rate este un beneficiu considerabil pentru persoanele care vor să achiziționeze mai multe produse sau pentru cei care vor să investească o sumă mai mare într-un calculator performant, iar bugetul disponibil nu este suficient.

Modele de calculatoare și monitoare SH vândute de magazinul online

Magazinul IT SH are în stoc un număr foarte mare de produse. Printre cele mai populare alegeri de calculatoare second hand din oferta magazinului se numără și HP Prodesk 800. Acest model de calculator dispune de unul dintre cele mai performante procesoare, mai precis Intel Core i7. Cu o capacitate a memoriei RAM de 16GB este ideal si pentru jocuri.

Un alt calculator preferat pentru specificațiile tehnice este și Workstation Dell Precision T7600. Cu o capacitate RAM de 16GB și procesor Intel Xeon, acest calculator este dotat cu placă video dedicată, HDD de 2TB și SSD de 256GB. În aceeași gamă se înscrie și Lenovo M800 Tower, care dispune de un procesor Intel Core i7, memorie RAM de 16GB și placă video integrată.

Cât despre monitoare, trebuie menționat monitorul LED Samsung DB40E, cu o diagonală de 40 inch și rezoluție 1920 x 1080. Pentru cei care preferă monitoarele mai compacte, o alegere potrivită o reprezintă monitorul LCD LG Flatron W2600H, cu diagonala de 26 inch. Pentru un monitor cu design modern și compact se poate alege HP EliteDisplay E242, cu diagonala de 24 inch.

Acestea sunt doar câteva dintre calculatoarele și monitoarele din oferta IT-SH.ro, toate fiind disponibile pe site la prețuri foarte accesibile.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro