Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Un apartament în ansamblul rezidențial Fusion Towers din Iași îți asigură un cămin frumos, liniștit, sigur și modern

Un apartament în ansamblul rezidențial Fusion Towers din Iași îți asigură un cămin frumos, linștit, sigur și modern

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
1177

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Noul ansamblu de apartamente „Fusion Towers” este unul dintre cele mai noi complexe rezidențiale din Iași care beneficiază de o poziționare avantajoasă, pe șoseaua Nicolina, 120 A, dispunând de o orientare și de o priveliște deosebită. Reușita acestui proiect este garantată de profesionalismul echipei Techno Fusion din Iași care a analizat atent piața imobiliară și nevoile comunității, fiind încă din etapa de proiectare de partea viitorilor proprietari pentru ca în final să rezulte un proiect ambițios care sa atingă cele mai înalte standarde de calitate și de confort.

Ca și viitor proprietar, până nu vei experimenta ușurința și fluiditatea specifică apartamentelor Fusion Towers nu vei înțelege cum o casă atât de spațioasă și de primitoare îți permite să visezi la o familie frumoasă sau la bunăstare și confort. Din prima clipă vei fi atras de o gamă variată de compartimentări reprezentate de spații generoase și de modul de execuție de calitate superioara a tuturor elementelor construcției. O nouă locuință achiziționată în acest complex rezidențial îți va asigura un cămin frumos, liniștit, sigur, modern și poate fi o alegere fericită în ceea ce privește casa visurilor tale.

Acest nou complex de locuințe a pornit de la dorința ca noii proprietari să trăiască într-un mediu diferit. Dezvoltatorii s-au gândit la cum ar arăta locul ideal în care să îți poți crește copiii și nepoții, la atmosfera pe care îți dorești să o simți când ajungi acasă după o zi obositoare. Pe parcursul dezvoltării proiectului de apartamente noi Iași s-a încercat îmbunătățirea continuă a aspectelor de care nu erau mulțumiți pentru ca generațiile următoare să se bucure de calitate, siguranță și confort.

Proiectul dispune și de un spațiu de joacă pentru copii, pentru ca aceștia să se joace în siguranță în proximitatea locuinței, putând fi cu ușurință supravegheați de către părinți. Prin ingeniozitatea proiectului și prin compartimentările elegante și inteligente, spațiul de locuit capătă noi valențe, relația dintre camere este mai armonioasa, iar viata de zi cu zi devine mai simplă și mai elegantă.

Ansamblul Rezidențial ”Fusion Towers” ce cuprinde apartamente de 1, 2 sau 3 camere își propune să redefinească termenul de confort pentru locuitorii orașului Iași. Prețul unui apartament pornește de la suma de 1250 euro/ mp, pentru cei care aleg să facă plata integrală a imobilului. Dezvoltatorul pune la dispoziția celor interesați și posibilitatea de a plăti prin credit bancar sau prin rate la constructor. Afă mai multe detalii accesând site-ul www.fusion-tower.ro.

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro