Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Tuning-ul auto - o pasiune care necesită timp și implicare

Tuning-ul auto - o pasiune care necesită timp și implicare

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
399

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Tuning-ul auto reprezintă modificarea unei mașini în așa fel încât să îi aduci anumite îmbunătățiri funcțiilor acesteia sau să schimbi anumite detalii în aspectul fizic, în funcție de felul în care îți dorești tu să arate. Aceste modificări se practică de foarte multă vreme, chiar de la începuturile apariției mașinilor, însă este din ce în ce mai spectaculos iar dotările și modificările aduse sunt tot mai complexe și mai calitative.

Tuning-ul făcut pentru schimbarea aspectului fizic al mașinii tale


Așa cum spuneam, atunci când apelezi la tuning nu o faci doar pentru a îmbunătății anumite funcții, dar și pentru a schimba aspectul fizic al mașinii. Prin tuning se înțelege și schimbarea culorii mașinii, față de cea care este specificată în talonul auto, sau chiar anumite desene și picturi. Foarte în trend sunt vopselele cameleon, care au mai multe nuanțe și care își schimbă culoarea în funcție de lumina care se reflectă pe ele sau de temperatură. Se folosesc, de asemenea, anumite ornamente care se aplică pe caroseria mașinii și care dau un anumit aspect, de cele mai multe ori duc spre ideea de sport și viteză. Tobele extra adăugate mașinii tale nu doar că fac ca sunetul motorului să fie modificat, ducând la ideea de putere, dar și aspectul mașinii este îmbunătățit.

Tuning-ul auto care aduce îmbunătățiri funcționale mașinii tale


Pentru a îmbunătății funcțiile pe care mașina ta le are este suficient să apelezi la un profesionist care se ocupă de tuning și poți obține și putere mai mare a motorului, suspensie modificată în așa fel încât mașina să aibă o stabilitate mai mare atunci când viteza este mare. Suplimentarea puterii motorului duce la modificări aduse direcției , pentru ca este nevoie în primul rând să fii în siguranță. Instalațiile de NOS, adică nitrogen lichid, sunt iarăși folosite pentru a obține extra putere, însă aceasta se obține pe perioadă scurtă. Sistemele audio suferă și ele modificări, pentru a obține un sunet clar și puternic.

Pe lângă niște boxe auto de calitate, se folosesc și subwoofer-e și tweeter-e. Instalația electrică a mașinii se adaptează modificărilor făcute, pentru că este necesar ca siguranța să fie pe primul loc, iar o putere mai mare a sistemului audio sau a celui de lumini, necesită și o instalație electrică pe măsură. Iar când cauți componente electronice de înaltă calitate, vizitează tme.eu unde poți să alegi dintre cele peste 500 000 de produse disponibile.

Tuning auto - cui se adresează?


O întrebare interesantă este legată de cui se adresează tuningul auto. De fapt, mai precis ar fi cui se potrivesc modificările aduse vehiculului. Dacă vorbim de o persoană puternică care apreciază lucrurile bine făcute, şi care pune preţ pe timp şi confort, putem spune că vorbim de tuning auto interior. O astfel de persoană, pe lângă boxe auto care să îmbunătăţească acustica va opta pentru accesorii şi elemente, discrete, care să ofere confort maxim şi experienţe de şofat distinse.

În cazul persoanelor dinamice, efervescente şi a tinerilor dornici să se afirme, vorbim mai degrabă, de tuning auto de exterior. O astfel de persoană va aprecia colantările, farurile colorare în diferite nuanţe omologate, sistemele acustice puternice. Pentru astfel de persoane pasionate de mişcare, sunet şi de confort, boxele auto vor fi insuficiente, maşinile acestora vor fi, cu siguranţă, prevăzute cu subwoofere auto de mare putere.

Maşinile personalizate pot fi considerate marca proprie a fiecărui proprietar, şoferii regăsindu-se în detaliile mici sau mari integrate. Aceste amănunte sunt esenţiale pentru amatorii care pun preţ pe confort ridicat şi experienţe de şofat autentice.

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.