Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Tu esti pe Google? Cum te ajuta serviciile Google Adwords sa vinzi mai mult

Tu esti pe Google? Cum te ajuta serviciile Google Adwords sa vinzi mai mult

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
2510

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pe Google se fac in fiecare zi milioane de cautari. Este cel mai accesat motor de cautare din Romania, dar si din intreaga lume. Asadar, de ce sa nu profiti de puterea data de servicii Google Adwords?

Prin campanii Adwords, ne referim la modalitatile de publicitate online, pe Google, care iti aduc beneficii precum vizibilitate a brandului si atragerea cu usurinta a noilor clienti. Acest tip de campanii vine cu multiple avantaje, de la diversitate, la contorizarea rezultatelor in timp real, posibilitate de optimizare continua si alte aspecte prezentate in acest articol.

Mergi tu la clienti, vin ei la tine sau ii revizitezi. Mai multe tipuri de servicii Google Adwords


Exista patru mari tipuri de campanii Adwords, in functie de modalitatea de transmitere a mesajului tau:
Google Search: anunturile tale apar in urma cautarii pe baza unor cuvinte cheie. Ex: Atunci cand scrii „pantofi Cluj” pe Google si apar magazine de incaltaminte din Cluj, chiar in topul rezultatelor.
Google Display Newtork: anunturile tale apar pe diverse website-uri partenere Google si au forma unor reclame de tip imagine, video sau text. Exista un sistem de targhetare, pe baza intereselor si a comportamentului utilizatorilor, astfel incat reclama se afiseaza publicului tau tinta, posibil interesat de produsul sau serviciul pe care il promovezi.
Remarketing: anunturile tale sunt afisate persoanelor care ti-au mai vizitat website-ul. Ex: Atunci cand vizitezi un website cu telefoane mobile, iar mai apoi iti apar bannere cu produse din acel magazin online in app-uri sau platforme pe care le vizitezi in activitatea ta online.
Video Ads: anunturile tale au forma video si se afiseaza pe Youtube sau alte website-uri din reteaua Google.

Cum te ajuta, propriu zis, promovarea prin campanii Adwords?


Folosind Adwords, ai o gama variata de avantaje testate. Iata cateva dintre ele:

  • rezultate rapide (ai posibilitatea sa urmaresti, sa optimizezi si sa controlezi rezultatele in timp real);
  • control (tu hotarasti care este profilul candidatului care doresti sa iti vizualizeze reclama);
  • acces la publicul tinta (anunturile Adwords te ajuta atat sa iti loializezi clientii actuali, cat si sa iti atragi noi vizitatori, avand posibilitatea de a se afisa unui public larg);
  • vizibilitate (intr-un mediu cu o puternica concurenta in online, vizibilitatea este un factor esential care face diferenta intre succes si posibil esec; avantajul este acela de a asigura vizibilitatea website-ului tau in primele rezultate).

Intr-un mediu competitional, vizibilitatea este esentiala. Insa fara esficienta, nici vizibilitatea nu este suficienta. In spatele unor servicii Google Adwords bine implementate se afla analize profunde, strategii de dezvoltare, intuitie, dar si efort sustinut. Aceste considerente ne ajuta sa intelegem ca pentru servicii Google AdWords de succes este nevoie de o echipa de oameni cu pregatire in domenii complementare ale publicitatii si marketingului digital.

Cine te poate ajuta sa vinzi mai mult prin campanii Adwords?


Pe piata din anul 2015 dar cu un portofoliul extrem de variat, Agentia Fortin iti sta la dispozitie pentru a te ajuta sa ajungi pe primele locuri in cautarile Google. Prezenta online este extrem de importanta pentru orice brand, de aceea te sfatuim sa investesti in ceea ce iti va aduce multiple beneficii pe termen lung.

Tu esti, in acest moment, pe Google? Alege sa vinzi mai mult prin servicii Google Adwords si bucura-te de rezultate surprinzatoare!

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web ...
  • 0726538389

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro