Cluj

Tu ai nevoie de un magazin online pentru afacerea ta? Află de la easyCart

Tu ai nevoie de un magazin online pentru afacerea ta? Află de la easyCart

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
73

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă ești antreprenor cu siguranță te-ai întrebat măcar o dată dacă merită să te dezvolți și în mediul online. Dacă încă ești în dubii cu privire la acest pas, cel mai probabil nu cunoști toate avantajele de care te-ai putea bucura odată cu configurarea unui site, iar vizibilitatea sporită, conturarea unor relații strânse cu clienții și creșterea vânzărilor sunt doar câteva dintre acestea. Accesează platforma easyCart și descoperă ofertele avantajoase de realizare magazin online, apoi alege-o pe cea potrivită afacerii tale și testează-i eficacitatea!

Magazinele online – necesitate sau preferință?


Până nu de mult, comerțul digital era considerat o chestiune de preferințe la care recurgeau doar cei curioși să descopere noi metode de vânzări. Aceste vremuri au trecut însă și deținerea unui magazin online a devenit o necesitate pentru orice afacere. Mulți clienți consideră că un business care nu este prezent în mediul online nu există, ceea ce face ca șansele ca acesta să supraviețuiască să fie foarte mici. Altfel spus, un magazin online este un aspect pe care trebuie să îl valorifici nu doar ca să te dezvolți, dar și ca să te menții prezent și relevant pe o piață supraaglomerată, aflată în continuă creștere.

Testează eficiența unui magazin online în schimbul unui cost minor


Dacă ești sceptic cu privire la necesitatea sau eficiența unui site pentru afacerea ta, te poți convinge dacă este o soluție potrivită pentru tine testând-o, iar easyCart îți oferă posibilitatea să îți configurezi și lansezi un magazin online, în aproximativ două săptămâni, în schimbul unui abonament de bază. Acesta pornește de la 24 EUR lunar și conține toate instrumentele de care ai nevoie pentru a începe să vinzi online, astfel, vei observa dacă îți aduce vânzări și dacă soluția aleasă este rentabilă.

Este foarte simplu să creezi un magazin online cu easyCart


Procedura pe care trebuie să o parcurgi pentru a beneficia de aceste servicii este foarte simplă. Tot ce trebuie să faci este să configurezi abonamentul dorit și să furnizezi toate informațiile pe care echipa easyCart le va solicita în momentul în care te va contacta. Din acest punct, durează aproximativ două săptămâni până site-ul este construit și lansat, toate instrumentele și integrările sunt implementate și partenerii necesari sunt contactați. Vei primi un magazin complet, la cheie, pe care îl poți pune în funcțiune imediat și să începi să înregistrezi primele vânzări.

Personalizează aspectul și modul de funcționare


Atunci când te afli pe platforma easyCart, vei putea observa că există mai multe șabloane prestabilite dintre care să alegi în funcție de cum vrei să arate site-ul. Dacă îți dorești o altă opțiune de design, poți comunica acest lucru și echipa îți va materializa dorințele, iar la fel se întâmplă și în ceea ce privește instrumentele de marketing și vânzări. În plus, există un abonament standard, darpoți solicita dezvoltarea instrumentelor și serviciilor oferite.

Upgradează abonamentul standard odată cu dezvoltarea accelerată a afacerii


Din momentul în care ai experimentat primele câștiguri aduse de prezența ta în mediul online, este momentul să plusezi, iar easyCart îți dă posibilitatea să faci acest lucru prin alegerea unor upgrade-uri pentru abonamentul tău inițial. Opțiunea de upgrade avansat crește performanța magazinului prin implementarea unor noi funcții, aplicații și integrări pentru marketing și vânzări.

Upgrade-urile din pachetul profesional sunt ideale pentru afacerile în plin proces de scalare, oferind toate serviciile pe care o echipă întreagă de marketing și vânzări le-ar putea genera. Premium este soluția cu cel mai înalt nivel de personalizare care te va ajuta să creezi un brand online, să beneficiezi de suportul unui account manager și orice altceva ai nevoie pentru spori productivitatea afacerii, cu minim de efort din partea ta.

Exploatează potențialul mediului online cu easyCart și fii cu un pas mai aproape de succesul mult visat!