Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

TSH Stables

Detalii centru sportiv

Adresa
Comuna Cojocna
Telefon
0726695956
Social links
Categorie
Centre sportive
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1012

Voteaza & Distribuie

Prezentare centru sportiv

TSH Stables Cluj

Situat la doar 18 km de centrul orașului Cluj-Napoca, centrul de echitatie TSH Stables a luat naștere ca urmare a dezvoltării în țară și în special în județul nostru a sportului ecvestru și a dragostei față de cal. Echitația este o activitate de agrement și relaxare benefică atât trupului cât și sufletului.

Prin dezvoltarea funcțiilor psihce și intelectuale, dar și celor motrice și instinctive, echitația este benefică în special copiilor, cărora le dezvoltă preponderal atenția, coordonarea și concentrarea, fiind un factor de stimul în creșterea responsabilității, al disciplinei, al inteligenței și implicit al rezultatelor școlare.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro