Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Trenduri în materie de nunți in 2020

Trenduri în materie de nunți in 2020

Detalii anunt

Web
https://www.stylishcircle.ro
Social links
Pret
50 LEI
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 4 ani si 10 luni
Apartine de
StylishCircle.ro
Vizualizari
892

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

La început de fiecare an se pregătesc bugetele alocate pentru concedii, evenimente speciale și alte acțiuni mai mari ce țin de fiecare familie în parte. O mare parte din acest buget merge pe organizare sau participareala nunți și botezuri.

Evenimente frumoase, dar care absorb sume foarte mari de bani. De la locație, aranjamente, mâncare, muzică și nu în ultimul rând ținutele gazdelor și a invitațiilor.

De-a lungul anilor am putut observa o schimbare în felul în care s-au organizat nunțile, de la temă, locație până la vestimentație.

Tendințele nunților în 2020

Ne așteptăm la o împărțire destul de clară când vorbim de tendințe. Unii vor prefera opulența, pe cînd alții simplitatea. An de an tot mai tare se conturează aceste două variante și diferența între ele devine foarte evidentă. Dacă acum câțiva ani mireasa opta pentru rochii domnisoare de onoare toate în aceeași culoare, acum tot mai rare sunt miresele care doresc domnișoare de onoare. Această modă împrumutată de la americani a prins o perioadă bună de timp, însă pe parcurs s-a pierdut entuziasmul. Ne putem aștepta la invitații în locații non-conformiste precum hale industriale, poieni, crame sau din contră, la locații super luxoase, castele sau vile ultra elegante.

Culorile anului


Albastrul clasic este culoarea anului 2020 și nu trebuie să ne surprindă dacă și nunților vor abunda în această culoare. De la aranjamentele de masă, florile, fețele de masă, scaunele și până la rochii albastre pentru domnișoare de onoare, nașe, soacre sau chiar mirese. Folosit in mod discret, albastrul poate da o stare de relaxare, de bună dispoziție în orice împrejurare.

Aranjamente florale deosebite

În materie de aranjamente florale putem observa o trecere către stilul rustic și cel avangardist. O combinație reușită între plante uscate cu texturi diferite și elemente ceva mai prețioase precum cristale, elemente din metal și lemn. O combinație destul de originală dar greu de integrat dacă se dorește o temă ceva mai complexă.

Lumini și baloane

Mulți miri renunță complet la flori datorită faptului că sunt și destul de scumpe, și optează pentru aranjamente luminoase și baloane. De la crenguțe cu lumini pe mese în locul aranjamentelor florale până la perdele complexe de lumini sub cerul înstelat. E o tendință care prinde tot mai mult și în rândul românilor, în special dacă optează pentru evenimente în aer liber.

Baloane cu heliu, cele transparente cu confetii metalizate sau diverse decorațiuni glam sunt la mare căutare. Sunt relativ ieftine și înveselesc orice locație oricât de sobră ar fi.

Filtre anunt

Produse vandute: Imbracaminte

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro