Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Trekking Tours Ireland oferit de Walking Holiday Ireland

Trekking Tours Ireland oferit de Walking Holiday Ireland

Detalii

Social links
Categorie
Stiri Turism
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1756

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Trekking Tours Ireland oferit de Walking Holiday Ireland

Irlanda este o tara minuntata. Eire - in intregimea sa - ofera o multime de privelisti de poveste. Castele, sate pescaresti si munti incarcati de legende te vor face sa te simti ca intr-o poveste de la 1400. Cel mai bun mod de a descoperi Irlanda este prin plimbari pe cai cunoscute, la care majoritatea turistilor se refera ca si "trekking". Traseele pot varia in dificultate, de la foarte usoare la moderat-provocatoare. Dar decizia de a alege un pachet sau altul iti apartine in totalitate. Mai jos iti vom lista cateva dintre posibilele tururi.

Daca vrei sa alegi un tur cu Walking Holiday Ireland, dar ai intrebari legat de locurile in care vei dormi, atunci urmatorul paragraf ar trebui sa iti raspunda curiozitatii.

Vei fi cazat în pensiuni familiale (B & B) sau în hoteluri mici de familie, unde vei întâlni un mediu prietenos și familial. Toate cazările noastre sunt aprobate de Bord Failte - Consiliul Irlandez de Turism sau Consiliul de Turism al Irlandei de Nord și au cel puțin 3 stele. Camerele sunt duble, twin sau triple en-suite. Si camere single, de asemenea, sunt disponibile la cerere.

Iata cateva dintre pachetele de Walking Holidays dintre care poti alege daca vrei sa explorezi Irlanda:
  • Carlingford & Cooley Peninsula
  • Cooley & Mourne Mountains
  • Antrim and Causeway Coast
  • Causeway Coast
  • Wicklow Way Walking Holiday
  • Dingle Peninsula
  • Beara Peninsula
  • Kerry Way

Te-am convins sa incerci un traseu de trekking in Irlanda? Atunci foloseste numarul de telefon +353879573856 sau adresa de email info @walkingholidayireland.com pentru o programare ori, in cazul in care ai intrebari suplimentare, sa obtii clarificari.

Filtre

Destinatii: Irlanda
Oferte: Circuite turistice cu ghid

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/