Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Transilvania Constructii

Transilvania Constructii

Detalii firma

Adresa
Cluj Napoca, Strada Orastiei, nr. 10
Telefon
0264416597
Social links
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1679

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Transilvania Constructii Cluj

Transilvania Constructii se afla pe piata constructiilor inca din anul 1950, fiind privatizata integral in 1999. De atunci si pana in prezent compania a devenit una dintre cele mai respectate si de succes de pe piata constructiilor clujene. Aceasta pozitie a fost dobandita datorita profesionalismului angajatilor si a fost sustinuta de dotarea tehnica moderna si de resursele de care dispune firma, care ii permit sa vina in intampinarea celor mai exigente cerinte ale clientilor. Societatea are ca obiect principal de activitate constructiile civile si industriale, iar in ultimii ani, a dezvoltat cel mai mare Parc logistic din Cluj-Napoca avand un numar de 36 de depozite si 6 hale pe o suprafata totala de 150000 mp 2.

Filtre firma

Servicii oferite: Constructii locuinte, Dezvoltatori imobiliari

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/