Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Transferul unui domeniu web ro la un alt registrar, pas cu pas

Transferul unui domeniu web ro la un alt registrar, pas cu pas

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1067

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Te gandesti sa te muti de la un furnizor de domenii la altul? Nu stii care este procedura de transfer? Iti se pare totul complicat? Daca iti doresti sa transferi domeniul web de la un furnizor de servicii la altul, atunci trebuie sa stii ca poti face acest lucru relativ simplu.

Aceasta nevoie de a te transfera la un alt registrar apare in momentul in care doresti sa prelungesti domenii ro pe care le detii si vrei sa colaborezi cu alta firma, nu cu cea cu care ai inregistrat initial domeniile, deoarece aceasta noua firma iti ofera un pret mai bun, servicii mai bune sau alte avantaje. Sau poate nici nu mai tii minte unde ai inregistrat initial domeniul, iar acum vrei sa il prelungesti. In principiu, transferul unui domeniu .ro este o procedura administrativa, pentru care ai nevoie de o cheie de autorizare. Ce inseamna transferul la alt registrar? Inseamna ca schimbi compania alaturi de care iti gestionezi domeniul.

Iata care sunt pasii pentru a transfera un domeniu web la un alt registrar:

Pasul 1. Te loghezi in contul de gestiune a domeniului, cu numele domeniului, parola si codul Captcha.

Te poti loga direct in contul ROTLD sau pe un website partener, spre exemplu domaz.ro. Acolo te autentifici conform celor mentionate mai sus si in cont vei gasi cheia necesara. In cazul in care ai uitat parola asociata domeniului, poti face o cerere de resetare parola si ti se va trimite o parola noua pe e-mailul folosit de tine in procesul de inregistrare domenii pe care l-ai efectuat in trecut, atunci cand ti-ai inregistrat domeniul. In cazul in care ai uitat si adresa de e-mail pe care ai efectuat inregistrarea, va trebui sa faci cativa pasi suplimentari, asa ca nu uita, daca iti inregistrezi domenii noi in prezent, sa iti notezi adresele de e-mail pe care efectuezi aceste inregistrari.

Pasul 2. Dupa ce ai intrat in cont, apasa pe tabul „Chei de autorizare” apoi pe „Transfer la alt registrar”.

Pasul 3: Vei primi pe e-mail cheia de autorizare pentru transfer domeniu web.
E recomandat sa verifici si in Spam, daca nu a ajuns imediat in casuta de e-mail.

Pasul 4: Ultimul pas este sa transmiti cheia de transfer furnizorului nou.
Acest lucru il poti face in maximum 14 zile, dupa ce ai prelungit domeniul web.

Important!
  1. Transferul unui domeniu web nu implica alte taxe si/sau comisioane.
  2. NU transmite „Cheia de transfer drept de utilizare” ci doar „Cheia de transfer la alt registrar”. Transferul dreptului de utilizare este un alt procedeu si presupune mutarea domeniului de la tine la altcineva.
  3. Transferul domeniului tau web este finalizat dupa ce ai achitat factura de prelungire domeniu.
Ai observat cat de simplu este sa transferi un domeniu web?

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro