Cluj

Tractari auto Timisoara - Arad - Oradea - Cluj

Tractari auto Timisoara - Arad - Oradea - Cluj

Detalii anunt

Telefon
0728006008
Social links
Pret
100 LEI
Categorie
Anunturi servicii auto / moto
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1365

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Servicii de Tractari auto Timisoara - Arad - Oradea - Cluj

Ai nevoie de servicii de asistenta rutiera pe raza judetelor Cluj, Bihor, Arad, Timis sau Hunedoara? Ori ai nevoie de transport auto oriunde in tara? Ai vrea sa iti aduci o masina din strainatate si solutia "pe platforma" iti suna bine? Atunci apeleaza cu incredere la Promotor Tractari.

PROMOTOR Tractari-Timisoara.eu incearca sa depaseasca standardele si asteptarile clientilor nostri de fiecare data cand avem aceasta ocazie. Raspundem cererilor clientilor prin seriozitate, calitate, preturi acceptabile, punctualitate, promptitudine si rapiditate.

Dorim sa va ajutam in solutionarea dificultatilor intampinate si sa va stam alaturi ori de cate ori aveti nevoie. Asiguram NON STOP 24/24, 7/7 servicii de transport autoturisme avariate sau noi. Remorcarea vehicolului pe platforma se face in conditii de maxima siguranta, transportul acestora fiind realizat cu ajutorul autospecialelor echipate in mod corespunzator.

Adiacent serviciilor de tractari oferim, de asemenea, si servicii de service mecanic si electronic, diagnoza computerizata, stand testare, service de roti, statie ITP sau hotel de anvelope.