Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Total Term

Detalii firma

Adresa
Cluj Napoca, Aleea Vidraru, nr. 8
Telefon
0722178493, 0740097032
Fax
0264566853
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 10 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1319

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Total Term Cluj Napoca


Compania noastra dispune de mai multe autovehicule destinate serviciilor de reparare-intretinere echipamente termice asigurand o acoperire continua a judetului Cluj. Compania noastra dispune de autorizatie ISCIR conform PT-A1 2002 pentru montare/instalare, punere in functiune, service si reparare, verificari tehnice periodice si autorizarea functionarii pentru cazane murale si de pardoseala, instalatii de ardere si automatizari aferente, precum si de autorizatie ISCIR conform PT C 9-2003 pentru punere in functiune, service si reparare pentru cazane de apa calda cu putere < 300 kW (altele decat cele din PT A1-2002) respectiv cazane de apa calda cu puteri de pana la 5000 kW. Specialistii nostrii cu o experienta in domeniu de peste 8 ani, au misiunea de a oferi servicii de cea mai buna calitate in cel mai scurt timp posibil la un pret cat mai corect.

Filtre firma

Servicii oferite: Incalzire, climatizare, ventilatie

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro