Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Tot ce trebuie să știți despre operația de micșorare a sânilor

Detalii

Social links
Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 4 luni si 1 saptamana
Vizualizari
286

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Mărimea sânilor dumneavoastră vă copleșește? Sânii mari pot ajunge o povară și pot influența negativ calitatea vieții deoarece vin la pachet cu dureri de spate sau deformări ale posturii corpului. Dacă și dumneavoastră vă confruntați cu astfel de probleme, puteți apela la operația de micșorare sâni pentru a le rezolva. În continuare, vom discuta despre problemele pe care le întâmpină femeile cu sâni foarte mari, ce presupune procedura de micșorare a sânilor, ce beneficii aduce și care sunt riscurile care pot apărea.

Ce este gigantomastia?


Gigantomastia, o afecțiune în care sânii devin foarte mari și grei, provoacă atât un disconfort fizic, cât și unul psihic pentru femei. Aceasta poate fi o cauză a mai multor factori, precum un dezechilibru hormonal sau predispoziția genetică, iar multe dintre femeile care se confruntă cu această afecțiune apelează la miscorarea sanilor.

Femeile care suferă de gigantomastie pot întâmpina dificultăți în viața de zi cu zi, precum:

 • dificultăți în găsirea hainelor potrivite
 • greutăți în a face exerciții fizice
 • dureri de spate
 • dureri la nivelul gâtului
 • deformarea posturii corpului
 • probleme de respirație.

Toate aceste probleme pot duce la o scădere a încrederii în sine și la o calitate scăzută a vieții.

Cine poate beneficia de mamoplastia de reducție?


Operația de micșorare a sânilor se adresează tuturor femeilor care au sâni foarte mari și lăsați. Dacă vă aflați în această situație este important să mergeți la o consultație cu medic chirurg și să îi comunicați ceea ce vă doriți să obțineți. Medicul vă va comunica care sunt beneficiile și riscurile operației și ce cicatrici vor rezulta. Dacă vă doriți să rămâneți însărcinată în următorul an, nu vă este recomandată această intervenție.

Ce presupune intervenția?


Operația de reducție mamară se efectuează sub efectul anesteziei generale și durează între 2 și 3 ore, în funcție de cât de complex este cazul. După operație, veți rămâne timp de 1-2 zile sub supraveghere medicală și veți primi tratament medicamentos. Va trebui ca timp de 6 luni de zile să purtați un sutien chirurgical și nu vă este recomandat să faceți exerciții fizice sau să vă expuneți la soare. Cicatricile care apar, se înroșesc până la 6 luni, iar după 9 luni - 1 an acestea se aplatizează și se deschid la culoare.

Operație micșorare sâni - beneficii


Această intervenție chirurgicală poate oferi mai multe beneficii pentru femeile care suferă de gigantomastie, iar acestea sunt:

 • Vi se vor ameliora durerile de spate, gât și umeri
 • Problemele respiratorii se vor ameliora
 • Vi se va îmbunătăți calitatea vieții și încrederea în sine
 • Creșterea confortului atunci când faceți activități fizice
 • Vă veți putea alege mai ușor hainele și lenjeria.

Operație micșorare sâni - riscuri


Această operație nu este una simpla si are riscurile sale. Important este să fiți bine informată și să înțelegeți toate aceste riscuri. În timpul și după intervenție pot apărea complicații, printre care:

 • infecție
 • cicatricile hipertrofe și cheloide
 • hematom
 • serom
 • dehiscenta (desfacerea suturii)
 • hipersensibilitate și hipersensibilitate
 • necroza de țesuturi.
În concluzie, prin mamoplastia de reducție veți putea să rezolvați problemele pe care sânii foarte mari le provoacă. Este foarte important să mergeți la un medic chirurg specialist pentru a vi se comunica și a discuta deschis despre riscurile produse de această operație și despre rezultatele pe care vă doriți să le obțineți.

La Olariu Clinics in Timisoara, doamna dr. daniela Olariu, cu vasta experienta in chirurgie plastica si estetica va poate ajuta sa va recastigati increderea in dvs, sa aratati mai bine si sa va simtiti mai bine cu ajutorul operatiei de micsorare a sanilor. Pentrua va programa la o consultatie puteti completa formularul de pe site: olariuclinics.ro sau o puteti contacta direct telefonic: 0744 263 669.
Un medic estetician cu multe operatii la activ si c u rezultate extrem de frumoase este medicul la care merita sa apelati!

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.