Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Tot ce trebuie sa stii despre picturi pe numere - Pictorul Fericit iti prezinta galeria sa!

Tot ce trebuie sa stii despre picturi pe numere - Pictorul Fericit iti prezinta galeria sa!

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Apartine de
eAdvertising
Vizualizari
815

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Intr-o lume in care activitatile se invata de cele mai multe ori in jurul celor mai noi tehnologii, pictura ramane inca o activitate de baza, chiar daca a fost trecuta in registrul clasic. Pentru copii, aceasta activitate prezinta inca interes, mai ales atunci cand au parte de diversitate. In zilele in care monotonia pluteste la orice cot, voi alegeti sa faceti parte din echipa Pictorului Fericit – cel care si-a propus sa creeze o alta imagine a acestei arte, sa ii dea un update pe care cu totii il asteptam de mult timp. Pictura pe numere vine ca o portita de evadare din sfera banalului, iar acest lucru se va observa chiar de la primul contact al nostru cu aceasta activitate.

Ce poate face pictura pe numere pentru noi


Pictura pe numere, chiar din momentul in care rostim aceasta denumire, ne furnizeaza un aer de mister, de ceva nou, ceva ce se vrea a fi incercat. Ce o face atat de speciala este intocmai „regula” dupa care se ghideaza – asocierea dintre culori si numere pentru creerea unui tabloul final bine echilibrat, intocmai dupa cum ne dorim. Aceasta activitate trebuie privita ca pe o provocare, o provocare lansata de Pictorul Fericit pentru noi. Nu putem sa il luam pe nu in brate si sa afirmam ca pictura pe numere nu e pentru noi, e prea complicata si prea complexa, pana nu o incercam macar o data.

Picturile pe numele de pe https://www.pictorulfericit.ro/ sunt extrem de diversificate. Asta inseamna ca putem alege un kit care contine un sablon de dificultate mica, medie sau avansata. Indiferent de tipul ales, faptul ca ne este pusa din start schita in fata, lucrurile se vor desfasura extrem de simplu – atat timp cat nu depasim conturul, tabloul final va fi unul de poveste. Acest tip de activitate este ideala pentru momentele in care ne dorim sa evadam cu totul din cotidian, pret si de cateva minute. Avand in vedere ca este pe numere, pictura ne va capta cu totul atentia, ne va face sa ne concetram doar la modul in care manuim pensula si la nimic altceva.

Pictura pe numere – cadoul perfect pentru cei dragi!


Produsele de la Pictorului Fericit pot fi daruite, tot sub forma de provocare, si altor persoane, in special celor care, atunci cand vine vorba de pictura, prefera sa il ia pe nu in brate. Un astfel de kit poate fi daruit atat celor mari, cat is celor mici - atat timp cat isi atinge scopul, cel de a ne relaxa si a ne trezi interesul, nu va tine cont de varsta. Un kit complet comandat de pe pictorulfericit.ro vine insotit de panza/canvas, culorile pe ulei (toate numerotate pentru a se putea crea corect corespondenta), sablonul si 3 pensule cu dimensiuni diferite. Celui care face o astfel de achizitie nu ii mai ramane decat sa se orienteze dupa o rama eleganta in magazinele de bricolaj pentru ca pictura pe numere, atunci cand este gata, este de o splendoare iesita din comun.

Cei interesati sunt invitati sa acceseze pictorulfericit.ro pentru a achizitiona astfel de picturi pe numere, menite sa ofere un strop de fericire!

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro