Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

TopoCadVision

TopoCadVision

Detalii

Adresa
Cluj Napoca, Calea Floresti, nr. 3
Telefon
0748083134
Social links
Categorie
Cadastru / geodezie / topografie
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
807

Voteaza & Distribuie

Prezentare

TopoCadVision Cluj

Suntem o societate tânără și ambițioasă, care își dorește să ofere serviciile sale diversificate unui număr cât mai mare de parteneri. Cosideram că fiecare persoană care apelează la serviciile noastre devine un partener, angrenat într-o colaborare avantajoasă și de lungă durată. Experientă dobândită lucrând pentru companii de succes, în cadrul unor proiecte foarte mari, dar și cea ca și persoană fizică autorizată, ne-a determinat să mai facem un pas.

Așadar, personalul nostru tanăr are experienta necesară de a servii tuturor nevoilor dumneavoastră. Ne dedicam toate resursele și eforturile disponibile pentru a veni în sprijinul dumneavoastră prompt și profesionist. Considerăm că orice problemă poate fi rezolvată, atâta timp cât există o colaborare deschisă între beneficiar și noi. Soluțiile le putem găsi împreună, pentru a ajunge la un rezultat corect și în cea mai scurtă perioadă de timp.

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 19:00

Filtre

Servicii: Cadastru, Topografie

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro