Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Top 5 cele mai populare sloturi online în România

Top 5 cele mai populare sloturi online în România

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
2090

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Dead or Alive - NetEnt


Unul dintre cele mai populare sloturi sălbatice a fost lansat în 2009. Slotul video este dedicat Vestului Sălbatic. Jocul rulează pe cinci role. Pe ele puteți vedea pălării, revolvere și alte simboluri. Câștigul maxim este de 45.000 de credite. Rolul wyld-ului este jucat de un fluturaș cu un portret al criminalului. În combinații, acesta înlocuiește toate cadrele, cu excepția unei perechi de revolvere. Este un scatter, care oferă rotiri gratuite. Prin colectarea a trei dintre aceste simboluri, jucătorul primește 12 rotiri gratuite. Bonusul vă permite să primiți sume mari. În timpul acestuia, toate plățile sunt dublate. Toate wild-urile rămân pe terenul de joc până la finalul rotirilor gratuite. Pe fluturași apar portrete ale diferiților criminali, în total 5 dintre ele. Dacă utilizatorul le colectează pe toate, va primi încă 5 rotiri gratuite. La zece ani de la lansarea slotului video, furnizorul a lansat cea de-a doua parte a slotului. Aceasta are trei moduri de rotiri gratuite.

Immortal Romance - Microgaming


Aparatul cu cinci role și 243 de direcții a fost lansat în 2011. Intriga se învârte în jurul vampirilor. Logo-ul aparatului este folosit ca wild. Jocul are un bonus cu 4 moduri de rotiri gratuite. Fiecare dintre ele este dedicată unuia dintre personajele principale. Aceasta determină numărul și mecanica învârtirilor, setul de simboluri speciale și multiplicatorul de câștiguri suplimentare. Bonusul evoluează: modurile se deschid treptat, iar dacă rotirile gratuite sunt declanșate de 20 de ori sau mai mult, utilizatorul alege. Câștigul maxim este de 120.000 de credite. Înainte de a-ți încerca norocul, îți recomandăm să îl găsești printre sloturile gratuite.

Break da Bank - Microgaming


Aparatul de păcănele din 2003 are trei role cu cinci linii. Nu are bonusuri complexe, dar jucătorii sunt atrași de simplitate și de posibilitatea de a obține până la 60.000 de credite. Inscripția "Break da Bank" este o adevărată pacoste. Aceasta înlocuiește cifrele din combinații și activează multiplicatori suplimentari. Aparatul a fost creat de Microgaming, care a lansat ulterior două versiuni actualizate ale jocului.

Cazino Zeppelin - Yggdrasil


Slotul video a apărut în cazinourile online în 2015. Învârtirile vin pe cinci role cu 20 de linii. Portretul fetei înlocuiește orice simbol, cu excepția inscripției "Free Spins". Acesta este un scatter care oferă jucătorului între 10 și 25 de rotiri. În timpul învârtirilor gratuite, wild-urile rămân pe role până când revin în modul principal. Dacă apar pe toate rolele, numărul de rotiri gratuite este mărit cu încă 5. Câștigul maxim ajunge la 67.000 de credite.

Pyramid: Quest for Immortality - NetEnt


Un slot pe tema egipteană antică, cu cinci role de înălțimi diferite, oferă 720 de câștiguri, cu un maxim de 7.200.000 de credite. Acest lucru indică un nivel foarte ridicat de variație. Aparatul folosește învârtiri în cascadă cu un multiplicator de câștiguri din ce în ce mai mare.

Rumpel Wildspins - Novomatic


Aparatul se bazează pe basmul Fraților Grimm și a fost lansat în 2014. Jocul rulează pe 5 role cu 20 de linii. Direcțiile pot fi ajustate. Există o rundă de răzuire a cărților în acest slot. Imaginea personajului principal înlocuiește toate simbolurile, cu excepția scatter-ului cu o broască. Acesta din urmă declanșează rotiri gratuite cu wild-uri lipite.

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.