Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Top 3 evenimente sportive de urmărit în ianuarie 2023

Top 3 evenimente sportive de urmărit în ianuarie 2023

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1387

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Pofta de evenimente sportive de mare amploare e greu de stăpânit, mai ales după ce că ultima lună din 2022 a fost îmbogățită cu meciuri de la Cupa Mondială din Qatar. Dar nu există motive de îngrijorare, pentru că foamea de evenimente sportive poate fi potolită cu trei competiții de amploare ce pot fi integrate cu ușurință în programul iubitorilor de sport. Cum luna ianuarie este de obicei asociată cu frigul de afară și cu petrecut cât mai mult timp în casă, nu face decât ca pofta de evenimente să fie tot mai mare. În 2023 răspunsul la aceste pofte vine cu trei competiții de amploare: World Men's Handball Championship (handbal), Australian Open (tenis) și X Games Aspen 2023 (sporturi de iarnă).

Este cu atât mai îmbucurător cu cât există o varietate de sporturi și nu se pune problema de monotonie. Sportul și competițiile sale atrag cu sine și oferte bogate de pariuri sportive, iar casele de pariuri răspund corespunzător și condimentează totul cu diverse promoții de care iubitorii de sport se pot bucura în același timp cu evenimentele îndrăgite.

Iată top 3 evenimente sportive de urmărit în ianuarie 2023

1. World Men's Handball Championship - Cupa Mondială la handbal masculin


Nici bine nu ne revenim din Cupa Mondială de fotbal că vom trece la cea de handbal. Competiția ce va fi organizată în Polonia și Suedia se va desfășura în perioada 11-29 ianuarie și propune ca poveste principală tentativa Danemarcei de a câștiga pentru a treia oară la rând titlul mondial. Danezii pornesc drept principali favoriți la cucerirea trofeului suprem, iar principalele urmăritoare par a fi Spania, Franța și Suedia. Calculele calificării din prima fază a grupelor în viitoarele etape aduc întotdeauna un plus de interes la turneele finale de handbal.

2. Australian Open (tenis)


Pentru mulți iubitori de tenis sau de pariuri sportive, Australian Open este competiția preferată tocmai pentru că umple golul din luna ianuarie în care activitățile obișnuite tind să fie mai monotone ca în alte perioade din an. Schimbul de generații de pe tabloul masculin aduce în meniul pofticioșilor de evenimente sportive suspansul cu care aproape că nu mai eram obișnuiți în sportul alb. Valul tânăr inspirat de Alcaraz, Sinner, Tsitsipas sau Ruud se luptă cu stâncile bine înfipte în tărâmul tenisului de înaltă performanță, gen Djokovic sau Nadal. Pe tabloul feminin e de urmărit dacă Iga Swiatek își poate reconfirma supremația din ultima perioadă. Turneul de grand slam de la Melbourne se va desfășura în perioada 16 – 29 ianuarie.

3. X Games Aspen 2023 (sporturi extreme de iarnă)


Este loc și pentru cele mai excentrice gusturi în materie de sport în luna ianuarie, pentru că în perioada 27-29 ianuarie avem la dispoziție 14 discipline sportive de iarnă – din care nu puteau lipsi probele de ski, snowbord sau sărituri. Competiția de la Aspen, Colorado (Statele Unite ale Americii) va transmite fiorii slalomurilor prin zăpadă, așa că acoperă prin reprezentațiile a celor mai buni circa 100 de sportivi nevoia de adrenalină a unui eveniment sportiv de calitate.

Așadar, ianuarie 2023 ne aduce în prim-plan trei competiții sportive captivante, care să acopere pe deplin nevoia de entertainment a publicului. Dincolo de câștigători și învinși din evenimentele mai sus menționate, marele câștig este că există continuitate în calendarul sportiv mondial.

Sursa foto: sportsdirect.com

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro