Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Tombola Protege Parol

Tombola Protege Parol

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Social links
Categorie
Anunturi mobila si accesorii
Modificat
acum 2 ani si 1 saptamana
Vizualizari
1058

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Tombola Protege Parol

Vrei sa iti mobilezi casa cu cele mai bune accesorii de mobila de la Protege Parol dar si cu produse de calitate ridicata de la Producatorii de top din Europa?

Echipa Protege Parol iti vine acum in ajutorul tau cu o Tombola a Primaverii cu premii in valoare de peste 19.000 lei. Aceasta tombola este compusa din 4 mini-tombole prin care tu poti sa castigi premii consistente prin care sa iti poti mobila casa in mod elegant. Prezenta campanie promoonala consta in acordarea de catre compania SC Protégé Parol SRL a unorpremii sub forma de produse celor 4 (patru) castigatori desemnati in conditiile ce vor fi aratate in prezentul Regulament.

Datorita perioadei de pandemie COVID 19 Protege Parol modifica perioada de desfasurare a campaniei TOMBOLE de PRIMAVARA din intervalul 15 februarie – 15 Iulie 2020 in intervalul 15 februarie – 15 noiembrie 2020.

Filtre anunt

Gen mobila: Accesorii mobila, Canapele, Mese, Scaune
Accesorii mobila: Chiuvete

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.