Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Tipuri de replici de arme din Airsoft

Tipuri de replici de arme din Airsoft

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
404

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Cei mai mulți pasionați ai jocurilor de pe calculator vor să își testeze abilitățile și în viața reală, dar într-un mediu controlat. Așa a luat naștere airsoft, un joc ce simulează conflicte militare pe terenuri echipate la fel ca în cele mai populare jocuri cu împușcături.

Acțiunea se petrece de fiecare dată în medii controlate la care au acces doar jucătorii. Deși pare că sunt arme reale, aceste replici de arme utilizate în jocul de airsoft imită aproape 1 la 1 armele pe care le vedem doar în filme. Airsoft București este un joc strategic de luptă în care cel puțin două echipe pun la cale desfășurarea unui conflict militar. Acestea au misiunea de a câștiga jocul. Sunt foarte multe tipuri de jocuri de airsoft ce se pot practica în aer liber sau interior. De asemenea, jucătorii au de ales între mai multe tipuri de replici de arme:

Replici electrice
Replicile de arme electrice AEG sunt cele mai populare deoarece au un design tactic, realist si performanțe mărite de tragere. Sunt ușor de utilizat în special de jucătorii începători. Lansarea bilei se face cu ajutorul unui sistem special electric. Un alt mare avantaj al acestor tipuri de replici de arme este autonomia. Având o autonomie crescută, pot fi ușor de folosit pe o perioadă mai multă de timp, asigurând un foc de tragere continuu. Replicile de arme electrice sunt de regulă puștile de asalt M4, AK, sau MP5, sau pistoalele electrice.

Replici pe arc sau manuale
Jucătorii de airsoft care preferă replicile de arme mai sofisticate, aleg să utilizeze acest tip de tragere care are la bază un mecanism simplu. Comprimarea unui arc la armare și decomprimarea la acționarea trăgaciului face ca bilele de cauciuc să fie lansare cu o precizie mărită. Singurul dezavantaj e că nu se pot trage rapid mai multe bile, din cauza timpului crescut de reîncărcare.

Replici pe gaz
Aceste replici de arme folosesc presiunea gazului pentru lansarea bilelor. Sunt disponibile pe piață capsule CO2 de 12 g care se pot adăuga în încărcător dar și o soluție alternativă Green Gas care utilizează un gaz special pentru acest joc. A doua variantă nu e recomandată pe timpul iernii deoarece odată cu scăderea temperaturii, scade precizia și puterea de lansare a bilei.

După alegerea armei, urmează să fie ales și un echipament corespunzător. Un echipament complet conține ochelari de protecție, cască, bocanci militari și haine speciale pentru jocul de Airsoft.

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro