Cluj

Anunt Gold DWF

Povestea DWF a inceput in aprilie, 2013. Din experienta acumulata direct pana la acea vreme, dar si in urma interactiunii cu sute de branduri care doreau sa-si creasca vizibilitatea pe Internet, am inteles ca SEO este cel mai eficient canal de marketing online pe termen lung.

Tipex

Tipex

Detalii

Adresa
Cluj Napoca
Telefon
0728365436
Categorie
Publicitate
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1963

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Tipex Cluj Napoca

Suntem o companie formata din persoane cu peste 10 ani de experienta in publicitate. Ne-am specializat in productia publicitara, reusind sa avem o echipa formata din 15 oameni, care e compusa din designeri, arhitecti, ingineri, operatori utilaje, lacatusi mecanici si alpinisti. Va garantam un montaj fara cusur al lucrarii si va oferim garantia unui pret corect.

Suntem in stare sa livram o gama variata de produse: panouri LED Screen, totemuri, copertine, structuri metalice, litere volumetrice iluminate cu leduri, casete luminoase, signalectică internaţională, plăci omagiale, trofee, premii, sisteme de afişaj pe cablu, display-uri pentru broşuri şi reviste, suporţi meniuri, personalizare promoţionale, printuri de mari dimensiuni: banner, mesh, autocolant, blueback, whiteback, panouri publicitare bildboard si backlight, prisme publicitare; printuri de mici dimensiuni: autocolante, cataloage, calendare, cărţi de vizită, ecusoane, fluturaşi, foi cu antet, mape, meniuri, pliante şi totodată oferim servicii de design, montaj, media buying&planning, PR & organizare evenimente, monitorizare media.

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/