Cluj

Terra Clean - firmă de curățenie profesională

TERRA CLEAN firmă de curățenie profesională

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Vizualizari
777

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Multe companii care furnizează servicii de curățenie profesională sunt disponibile pe piață pentru a satisface nevoile celor care au nevoie de astfel de servicii. Aceste companii de curățenie pot fi angajate pentru un anumit număr de ore pe zi, săptămânal sau ocazional în funcție de nevoile fiecăruia. Cererea este atât de ridicată pentru astfel de servicii, încât multe companii de acest gen s-au înființat în ultimii ani.

Terra Clean Internațional este o firmă de încredere care asigură o curățenie de cinci stele în București și în Ilfov șicare se remarcă prin calitatea serviciilor oferite.

Personalul Terra Clean este echipat cu mai multe tipuri de produse de curățare profesionale. Personalul lucrează din greu pentru a ridica calitatea aerului interior la niveluri mai sănătoase și folosesc substanțe biodegradabile care pot fi manipulate în siguranță și care ucid germenii mai bine decât produsele chimice tradiționale de curățare.

Echipele care prestează serviciile de curățenie sunt formate din personal bine instruit, profesionist, supravegheat în mod permanent de un supervizor care răspunde de toate aspectele. Selectarea unei echipe de curățenie fiabile, oneste și de calitate este de o importanță vitală pentru Terra Clean International.

Serviciile de curățenie și întreținere desfășurate de către Terra Clean International se adresează băncilor, birourilor, magazinelor și halelor industriale. Serviciile pot fi desfășurate zilnic sau periodic. În plus, Terra Clean asigură curățenia după constructor, se ocupă de spălarea mochetelor și a covoarelor, poate face ordine după o petrecere, etc.

Angajarea acestor profesioniști înseamnă că munca se va face în mod profesionist, iar rezultatele obținute vor deveni evidente chiar după prima vizită. Profesioniștii cunosc modul cel mai eficient de a curăța o clădire și procedurile corecte de curățare care vor lăsa încăperea luminoasă, strălucitoare și mai sănătoasă.

Principalele tarife care nu includ TVA valabile în acest moment sunt:
  • Curățenie de întreținere: 3-5 lei/mp
  • Curățenie generală: 4-6 lei/ mp
  • Curățenie după constructor: 6-9 lei/ mp
  • Curățare geamuri: 2-3 lei/ mp
  • Curățare tapițerie textilă: 100 lei
  • Curățare mochetă: 2-5 lei/mp la sediul clientului
Aceste tarife sunt de cele mai multe ori negociabile în funcție de locație și de complexitatea lucrării dar se pot comunica abia după vizionarea locației în cauză. Prețurile includ costul echipamentelor de lucru, unelte și mașini, al detergenților și soluțiilor, inclusiv deplasarea echipei la destinația dorită de către client.

Află mai multe detalii despre compania Terra Clean International și despre serviciile prestate de către aceasta direct de pe pagina web www.firme-curatenie-profesionala.ro sau la numărul de telefon 0766 443 237.