Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Tendințele creșterii pieței imobiliare în Brașov

Tendințele creșterii pieței imobiliare în Brașov

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1517

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Secţiunea de apartamente Brasov este una variată, prin urmare, fiecare cumpărător poate găsi un apartament adaptat la nevoile sale sau ale familiei şi bineînțeles, încadrat într-un anume buget. Prețurile oferă posibilitatea fiecărei pături sociale să realizeze achiziții de imobiliare; există așadar, o varietate de locuințe, locuințe noi renovate și spațioase, locuințe mici dar cu o compartimentare optimă, locuințe construite după cutremurul din 1977 și până în 1990 (care sunt în general ușor mai scumpe și asociate cu nevoia de siguranță.

În prima parte a anului 2016 piaţa imobiliară a fost înregistrată o modificare semnificativă, preţurile au crescut constant și astfel Brașovul este plasat în top 3 al creşterilor prețurilor pentru imobiliare.

În cazul apartamentelor din Braşov, prețul cerut de proprietari s-a majorat cu 2,3% în ultimul trimestru şi, respectiv, cu 6,9% în ultimele 12 luni, până la aproximativ 1000 de euro pe metru pătrat util. Apartamentele din oraş s-au apreciat cu 20,8% în perioada 2014-2017, însă se situează cu 32,1% sub nivelul valabil în al treilea trimestru din 2008. Prin urmare, valoarea apartamentelor a crescut cu 6,9% în ultimul an dar chiar și așa sunt mai ieftine decât în anul 2008. Bineînțeles că modificarea prețurilor influențează și prețul chiriei și componența costurilor incluse în valoarea chiriei.

La nivel naţional, în al treilea trimestru din 2017, preţurile medii solicitate pentru toate locuinţele destinate vânzării la nivel naţional s-au menţinut, la un nivel relativ constant în al treilea trimestru comparativ cu lunile anterioare.Această stagnare este datorată tendinței de ieftinire a apartamentelor din București. Prin urmare, majoritatea orașelor mari recuperează scăderea din perioada crizei din punct de vedere al prețurilor solicitate pentru apartamentele disponibile, excepția fiind doar în București unde există un declin al prețului de 1,1%- 1.230/mp util.

Piaţa imobiliară din Braşov a cunoscut un avânt puternic iar nivelul de trai este unul crescut de asemenea, în primul rând datorită potențialului turistic al Brașovului și bineînțeles datorită dezvoltatorilor care creează, cresc şi extind atât opţiunile din punct de vedere tehnic dar și estetic, locuințele fiind de înaltă calitate și deja finisate.
Pe piața imobiliară a existat o tendință a cumpărătorilor de a se orienta către apartamente vechi pentru că prețurile sunt mai mici, sunt considerate ca fiind mai sigure și mai calitative decât apartamentele noi construite și de asemenea și costurile de întreținere sunt mai mici.

În momentul acesta tendința este de a cumpăra apartamente noi care au avantajul compartimentării optime, distribuția eficientă a spațiului și îndeplinesc la un standard înalt cerințele și necesitățile referitoare la sistemul de instalație electrică și termică spre exemplu.

În concluzie, având în minte toate aceste avantaje ale apartamentelor nou create care oferă un pachet de caracteristici optime de trai, având accesul la informație și posibilitatea de alege, având posibilitatea de finanțare prin credite cu ipotecă, posibilitatea de a achita în rate fixe în funcție de oferta dezvoltatorilor, este evident că orientarea se face către cumpărarea de apartamente noi pentru că sunt mai rentabile, iar piața va fi stimulată să se extindă.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro