Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Tendințe de epilat în zona inghinală

Tendințe de epilat în zona inghinală

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1814

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Pe perioada verii, îndepărtarea părului nedorit din zona inghinală devine nu doar o problemă de stil și feminitate, ci chiar și o necesitate. Este și normal deoarece căldurile de afară ne aduc mult disconfort, iar acest lucru se simte… din plin. Și, pentru că este vorba despre o zonă delicată, nici orice metodă de a scăpa de excesul de păr din această zonă nu este recomandată. Specialiștii sunt de părere că atunci când vrei să ai parte de cele mai bune rezultate, îndepărtarea părului nedorit din zona inghinală trebuie efectuată cu ceara epilat.

Efect de durată


Epilarea cu ceară nu este o noutate, fiind folosită încă din antichitate, de femeile romane. Lucrurile au evoluat mult, dar metoda este în continuare una dintre cele mai apreciate, pentru că este foarte eficientă. Atunci când se utilizează ceara de epilat, părul nu crește pentru o perioadă mai îndelungată, ceea ce este un mare avantaj. Explicația este foarte simplă: firele de păr sunt smulse din rădăcină.

Durerea poate fi ținută sub control


Marele dezavantaj al epilării cu ceară este faptul că se resimte o durere destul de puternică, pe care multe reprezentante ale sexului frumos susțin că nu o pot suporta. Cu toate acestea, specialiștii ne dau asigurări că în prezent lucrurile s-au schimbat destul de mult, iar durerea resimțită depinde de tipul de ceară utilizat, dar și de temperatura la care a fost încălzită aceasta.

Trenduri în epilarea cu ceară în zona inghinală

Și, dacă nu știai, află că sunt mai multe trenduri referitor la epilarea cu ceară. Cel mai cunoscut este cel brazilian, dar hai mai bine să vedem și care este opinia specialiștilor în domeniu.

Stilul Hollywood

Multe doamne sau domnișoare preferă îndepărtarea totală a părului nedorit din această zonă a corpului. Este și normal, deoarece nu trebuie să îți mai faci griji că la plaja, sau când porți o rochie specială, să riști să se vadă ceva nedorit prin zonă. Acest stil poartă numele de Hollywood, deoarece după cum îi spune și numele, este preferat de multe dintre vedetele de peste Ocean.

Brazilian

Din nou, avem parte de un stil preferat de multe dintre reprezentantele sexului frumos. Cu ajutorul dat de ceara de epilat se îndepărtează părul din jurul vulvei, al feselor și al anusului, păstrând însă un mic triunghi acoperit de păr. Are un aspect de-a dreptul spectaculos, și în plus, este și perfect pentru zilele toride ale verii.

Stilul francez

Oarecum asemănător cu stilul de epilat inghinal Brazilian, cel francez are și el parte de admiratoarele lui. Singura diferență față de cel anterior este forma geometrică a părului pubian, care de data aceasta este aranjat sub formă de dreptunghi.

Stilul creativ


De ce să nu lași imaginația să zboare și în cazul epilatului în zona inghinală, și să folosești anumite ustensile, dar și șabloane, pentru o adevărată operă de artă? Fie că vrei o floare, o stea, o inimioară, sau poate un balon, nimic nu ar trebui să te oprească. Evident, în acest caz chiar se recomandă să mergi la un salon profesionist, și să ai mare încredere în cosmeticiana ta. Rezultatul final va fi unul de-a dreptul… spectaculos!

Un plus de eleganță


Noi avem și o altă sugestie pentru tine. Scapă de îndepărtarea părului nedorit din zonă cu ajutorul dat de o ceară de epilat de bună calitate, după care înfrumusețează locul cu anumite strasuri. Sau, dacă nu vrei așa ceva, un autocolantadeziv plin de strălucire ar putea să fie pe placul tău. Evident, nu este o metodă la care să apelezi în fiecare zi, dar pentru ocaziile speciale este de-a dreptul perfectă!

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro