Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Telegram va accepta plățile cripto

Telegram va accepta plățile cripto

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
740

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Telegram este una dintre cele mai mari companii ce oferă un Messenger criptat și practic imposibil de controlat. Cu peste 550 de milioane de utilizatori, compania a demarat o puternică politică de cucerire a lumii cripto, începând cu formarea propriei monede cripto, The Open Network, sau prescurtat, TON. Acesta va putea fi trimis și primit de utilizatorii Telegram, și, ceea ce este cel mai avantajos, elaboratorii acestuia promit că tranzacțiilor nu vor necesita taxe în plus.

Astfel, în viitorul apropiat vei putea folos aceste monede cripto pentru a plăti la magazine, cinematografe sau chiar site-uri cu jocuri ca la aparate 77777, ceea ce va fi de fapt un pas cât se poate de mare în direcția viitorului.

De ce este Telegram atât de popular?


Pe lângă faptul că este un messenger criptat și care nu oferă în nici un caz cheile de acces la datele personale ale propriilor utilizatori, Telegram mai are și alte avantaje pe care trebuie să le menționăm înainte ca să vorbim despre capacitatea acestuia de a lua sub control lumea cripto. Iată câteva dintre cele mai importante avantaje ale companiei Telegram.

Spațiu de stocare nelimitat


În comparație cu alte rețele de socializare, Telegram oferă spațiu nelimitat de stocare a datelor cu caracter personal sau public. Acesta salvează mesajele, imaginile și chiar documentele într-un server aparte de unde mai apoi pot fi extrase fără nici o problemă de către deținătorul acestor date. De aceea, Telegram-ul poate fi folosit ca un veritabil cloud storage unde poți arunca diferite fișiere pentru a le păstra. Mai mult de atât, Telegram permite încărcarea fișierelor ce nu depășesc 2 GB, ceea ce va permite încărcarea a practic oricărui tip de document și alte fișiere trebuincioase.

Chat secret

Chatul secret este un fel de chat criptat pentru ambii utilizatori în care se poate seta un temporizator de autodistrugere. Mesajele vor fi șterse automat când va apărea temporizatorul. Este posibil de piratat și poate fi folosit în cazul în care nu vrei să dai de gol planuri sau alte informații cu caracter personal.

Confidențialitate maximă

În comparație cu alte rețele de socializare, Telegram este extrem de atent cu toate datele cu caracter personal a tuturor utilizatorilor săi. Acesta nu numai că criptează asemenea informație și o stochează pe un server cât se poate de sigur dar și refuză aproape mai mereu divulgarea acestei informații. În plus, Telegram nu a înregistrat nici o scurgere de informații de la formarea messengerului, ceea ce nu poate fi spus despre mai toate rețelele de socializare din prezent, care, mai devreme sau mai târziu, suferă de astfel de probleme majore.

Telegram și criptomonedele

Acum că știi despre Telegram și ce reprezintă această companie, este timpul să vorbim despre potențialul acesteia în domeniul criptomonedelor. După cum am mai spus, Telegram a elaborat o monedă nouă, The Open Network, care va fi folosită și incorporată în interiorul messengerului în calitate de metodă de plată a serviciilor și a altor nevoi ale utilizatorilor.

În plus, compania a anunțat că utilizatorii ultimei versiuni de Telegram vor fi capabili să cumpere nu doar TON dar și Bitcoin, ceea ce va lărgi considerabil capacitățile de popularizare a acestei noi metode de interacțiune cu lumea cripto. Acum, oricare dintre cei 500 de milioane de utilizatori de Telegram pot cumpăra și vinde deja două criptomonede folosind cel mai nou și inovativ cripto wallet de la Telegram.

Într-un press release condus de serviciul de presă a TON Foundation, purtătorul de cuvânt a spus ”Sperăm ca această simplificare a tranzacțiilor cripto și a procesului în general va permite o adaptare mai rapidă și eficientă a lumii la industria cripto, iar plățile prin intermediul blockchain vor deveni din ce în ce mai populare”.

Deși acesta este primul mare proiect cripto a companiei, Telegram nu este în totalitate nou pe piața dată. În trecut compania a încercat și eșuat crearea unei monede cripto după ce Securities Exchange and Commission, prescurtat SEC, a înregistrat o vânzare privată ilegală din punctul lor de vedere. Această vânzare a ridicat peste 1.7 miliarde de dolari americani. După ce SEC a cerut întoarcerea celor 1.224 miliarde de dolari înapoi către investitori, compania a încetat elaborarea acelei monede.

Este TON viitorul lumii cripto?

Nu putem afirma cu certitudine că produsul companiei Telegram este viitorul unei vaste industrii cum ar fi lumea cripto. Este însă evident că această companie are idei geniale și resurse necesare pentru a schimba radical orice industrie tehnologică în care intră, de aceea, cripto wallet-ul de la Telegram este cu adevărat o tehnologie ce trebuie urmărită și susținută. Cât despre moneda acestora, aceasta este cu adevărat viitorul deoarece, în cupă cu popularitatea, aceasta mai aduce și un nivel de securitate nemaivăzut până acum.

Telegram, cu resursele financiare și ideile geniale ale sale, poate deveni cu adevărat un jucător mare în industria cripto, ceea ce nu numai că va face concurență celorlalte companii de cripto, dar și va diversifica totalitatea de informație și posibilități ale cumpărătorilor și utilizatorilor acestei industrii.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro