Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Tehnologia modelează viitorul cazinourilor online: Acestea sunt ultimele tendințe

Detalii stire

Categorie
Stiri editorial
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Apartine de
PROMOdesk Delight Solutions
Vizualizari
560

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Jocurile de noroc reprezintă o industrie de zeci de miliarde de euro, care crește de la an la an. Această creștere este datorată, în mare parte, inovațiilor implementate de cazinourile online și de producătorii de softuri. În ziua de astăzi, aproape oricare casino online cu licență în România are secțiune de mese live, care în urmă cu zece ani era privită ca o utopie.

Progresul tehnologic acționează în două sensuri, în ceea ce privește domeniul gamblingului. Pe de o parte, serviciile introduse fac ca experiența de joc să fie completă. Pe de altă parte, gadgeturile devin accesibile pentru o masă tot mai largă de oameni. Cine nu își permite un PC sau un laptop, își poate cumpăra un telefon inteligent, care este mai ieftin. Cu o conexiune la internet care nu mai reprezintă un lux, pasionatul de gambling are acces nelimitat la cazinourile online legale.

A devenit clișeu acel slogan dintr-un spot publicitar la o companie de telefonie mobilă, dar se potrivește de minune temei noastre: „Viitorul sună bine”. Tehnologia modelează dezvoltarea platformelor online de jocuri de noroc, iar cei care urmăresc domeniul sunt de părere cu lucrurile nu pot merge decât spre mai bine. Argumentele lor se bazează pe următoarele tendințe:

Urmează o „revoluție” a tehnologiei prin care se formează câștigurile


Sloturile sunt cele mai accesate jocuri de cazino. Primul aparat de păcănele a fost inventat în anul 1895. Avea trei role și un rând, adică o singură linie de plată. Treptat, mecanismul de câștig a fost îmbunătățit, totul culminând cu dezvoltarea, de către Big Time Gaming, a sistemului Megaways, cu 243 de linii de plată, care generează peste 117.000 de combinații câștigătoare posibile la fiecare rotire. Unii ar spune că mai bine de atât nu se poate, dar se poate. Viitorul poate aduce un mecanism cu milioane de combinații care plătesc!

„Cazinoul live” va fi ceva depășit


Prin introducerea secțiunii de cazino live, în care jocurile sunt făcute de crupieri, ca și în cazinourile terestre, operatorii online au rezolvat o parte din problema lipsei socializării. Clientul se loghează în cont, vede pe ecran desfășurarea jocului și poate discuta cu dealerul și cu ceilalți jucători. Pe viitor, nivelul de socializare va fi setat la cote maxime, prin introducerea elementelor care țin de Realitatea Virtuală. Așadar, cel care va accesa cazinoul online nu numai că va putea vorbi cu partenerii de joc, dar îi va și vedea, uitându-se în stânga și în dreapta. De asemenea, dacă va privi la 360 de grade, va observa decorul unui cazinou „real”, cu luminile și cu sunetele specifice.

Vor fi dezvoltate aplicații mobile pentru noi gadgeturi


Majoritatea pasionaților de gambling accesează cazinourile online de pe dispozitive mobile, fie de pe telefon, fie de pe tabletă. Pot fi numărate pe degetele de la o singură mână cazinourile licențiate care nu au lansat aplicații pentru „jocul din mers”. În curând, aria softurilor se va diversifica, pentru a acoperi și gadgeturile care vin puternic din urmă, precum telefoanele inteligente. Acestea au ecrane mult mai mici decât ale Smartphone-urilor, astfel că e nevoie de aplicații adaptate. Cel mai probabil, accentul va fi pus pe plasarea pariurilor prin comandă vocală.

Am enumerat numai trei dintre tendințele care garantează progresul industriei de gambling. Nu poate fi ignorată nici noua realitate financiară reprezentată de criptomonede. Deja există cazinouri care acceptă plata în crypto, iar modelul lor va fi copiat, pentru că segmentul jocurilor de noroc este unul dintre cele mai deschise la inovațiile de orice tip.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro