Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

TeCOMM

TeCOMM eCommerce Conference&Expo

Detalii eveniment

Telefon
0364110371
Social links
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 4 ani si 11 luni
Vizualizari
1534

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 24 octombrie 2017 - Miercuri 25 octombrie 2017

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

TeCOMM eCommerce Conference & Expo este evenimentul care reunește la Cluj-Napoca + 350 proprietari ai magazinelor online și profesioniști în eCommerce.

TeCOMM este unul dintre cele mai importante evenimente în comerțul electronic din România și Europa de Est, iar pentru fiecare ediție ne propunem să creștem conținutul pe care participanții îl primesc și oportunitățile de business pe care le oferim.

Astfel, ediția din 24-25 octombrie va include:
  • + 40 Prezentări, Workshopuri - Ne-am remarcat până în prezent prin prezentarea tendințelor la nivel internațional și continuăm la fel în această ediție.
  • 2 zile pentru zona expozițională - ne propunem mai multă interactivitate, mai multe activări, de aceea zona expozițională va fi structurată pe 2 zile.
  • The Catwalk Stage dedicată tuturor magazinelor online care activează în industria de fashion
  • SEO Stage - pentru dobândirea aptitudinilor SEO într-o manieră practică
  • Markday Stage - Continuăm seria de worshopuri atât de dorite de participanții care activează în marketing
  • Start-up Stage - continuăm conceptul inițiat la Cluj-Napoca în 2016 datorită succesului avut în rândul proprietarilor care doresc să își deschidă un magazin online
  • Activări inedite
Publicul prezent la eveniment ocupă funcții precum: Manager, Director, Owner, Marketing Manager, eCommerce Manager, Communication Strategist etc.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro