Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi 2016

Detalii targ/expozitie

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 7 ani si 2 luni
Vizualizari
1705

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 15 iunie 2015 - Luni 17 august 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

De ce vara este un moment bun să îți cauți job? Peste 600 de poziţii la nivel naţional
În perioada 13 iunie – 14 august 2016, pe Hipo.ro, are loc Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți

În perioada 13 iunie – 14 august2016 are loc cea de-a 10 ediție a Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenţi, un proiect adresat studenţilor şi masteranzilor care îşi finalizează studiile universitare în această vară. Peste 600 de poziţii deschise la nivel naţional, 35 de companii care au planuri de recrutare pentru tinerii absolvenți și 70 de programe plătite de Internship, Trainee și Stagii de Practică definesc ediția din acest an. De ce vara este un moment bun să îți cauți job?
Din perspectiva companiilor, tendința ultimilor ani este de a recruta candidați entry-level în lunile iulie – august – septembrie. În urma unui studiu realizat de Catalyst Solutions în perioada februarie – martie 2016, a reieşit că 26% dintre angajatori au deschise programe şi joburi dedicate juniorilor (studenţilor, masteranzilor, proaspăt absolvenţilor), în perioada octombrie – decembrie, programe și joburi pentru care procesul de recrutare se desfășoară pe parcursul verii. Companiile care participă la Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți au deschise peste 70 de programe plătite de Internship, Trainee și Stagii de Practică, perfecte pentru un start de succes în carieră.
Joburi la nivel naţional! Cei care participă la Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți pot aplica la peste 600 de joburi entry-level, în departamente diverse de activitate, pozițiile fiind deschise exclusiv pentru candidați cu studii superioare.Oportunitățile de carieră sunt deschise la nivel național, în orașe precum: București, Iași, Timișoara, Brașov, Cluj-Napoca, Roman, Zalău, Mioveni, Sfântu Gheorghe, Alba Iulia, Sibiu, Constanța, Roman, Botoșani, Deva și multe altele.
În cadrul ediției cu numărul 10 a Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți,35 de angajatori au planuri de recrutare pentru această vară, având deschise joburi pentru candidați cu 0-3 ani experiență, în domenii diverse de activitate, precum:
Servicii&BPO: Accenture, Computer Generated Solutions România, DB Schenker Global Services Europe
Auto: Grup Renault România
Bancar-Servicii Financiare: Libra Internet Bank, TMF România, OTP Advisors, Otto Broker, PIRAEUS BANK, ProCredit Bank
Consultanta: KPMG România, Deloitte România
Inginerie: EGGER, Tenaris, VALEO LIGHTING INJECTION
IT&C: Unicredit Business Integrated Solutions, UPC România, Vodafone Shared Services România, Xerox, EEU Software, NOBEL, SUVODA SOTWARE, Ubisoft România
FMCG: McDonald’s România, Nestle România, Intersnack România, L’Oréal România,
Tehnic: Schneider Electric, Continental, Romstal Group
Farmaceutice: Zentiva
Turism: Amoma,
Publicitate&Media: Ziarul Bursa
Cerințele angajatorilor?
Portalul de carieră Hipo.ro a realizat în perioada decembrie 2015 – ianuarie 2016 un raport cu privire la Piața Forței de Muncă în 2016. În urma interpretării rezultatelor a reieșit că numărul ofertelor de angajare pentru juniori a crescut cu 3 procente față de anul trecut, ceea ce înseamnă că în 2016 companiile vor dezvolta mai multe programe pentru tineri, cu scopul de a-i forma și reține pe termen mediu și lung în companie. La capitolul cerințe, 19.6% dintre angajatorii consideră programele de internship și stagiile de practică cele mai valoroase atuuri din CV-urile juniorilor, alături de experiența de lucru anterioară (19.3), specializarea de la facultate sau masterul urmat (12.6%), cunoașterea a două limbi străine (12.5%), implicarea în activități extracurriculare (12.1%), implicarea în ONG-uri studentesti (7.6%), studiile în străinătate (4.7%), deținerea de certificări/atestate (4.3%), rezultate academice bune (4.2%). În plus, din Raportul Hipo privind Piața Forței de Muncă în 2016, a reieșit că angajatorii investesc din ce în ce mai mult în programele de training și dezvoltare profesională: 97% dintre angajatori măresc sau păstrează constant bugetele de training, investind în dezvoltarea profesională a angajaților pe termen lung.
Participarea la eveniment este accesibilă tuturor celor care deţin un laptop/tabletă şi conexiune la internet. Prin faptul că se desfăşoară online, Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenţi elimină barierele geografice fiind accesibil tuturor, indiferent de oraşul în care locuiesc, în România sau în străinătate. Cei care sunt interesaţi să participe la Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenţi trebuie să îşi creeze un cont şi un CV pe portalul de carieră Hipo.ro. După logare, pot accesa platforma evenimentului şi pot aplica la oportunităţile de carieră oferite de angajatori din toată ţara.
În plus, participarea la Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți le aduce candidațiilor care se înscriu și își fac un CV completat în proporție de minimum 50% pe Hipo.ro șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, o Tabletă Lenovo Yoga Tab 3! Crearea unui cont nou durează mai puțin de 2 minute și se poate face atât prin completarea formularului pe Hipo, cât și prin importarea datelor din Facebook sau LinkedIn.
Oportunitățile de carieră oferite în cadrul Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenţi vor fi actualizate constant până pe 14 august 2016, la secţiunea dedicată proiectului.


Ce conteaza in angajarea de juniori - specializarea studiilor sau programele de internship?
Din ce in ce mai multe companii integreaza tineri in echipele lor, pe care ii formeaza si ii ajuta sa creasca din punct de vedere profesional. Una dintre principalele nemultumiri ale angajatorilor este legata de lipsa de pregatire a candidatilor care aplica pentru pozitiile deschise fara sa tina cont de masura in care si-au insusit abilitatile si competentele necesare pentru companie.
Studiile sau programele de internship si trainee?
In procesul de recrutare si selectie a candidatilor juniori exista anumite criterii pe care angajatorii le respecta si dupa care isi aleg viitorii membri ai echipelor lor. Desi o treime dintre tineri sunt de parere ca studiile de la facultatea sau masterul urmat ocupa unul dintre cele mai importante locuri in topul preferintelor angajatorilor, cei din urma sunt de alta parere.
Peste 32% dintre angajatori isi doresc la interviu candidati care au in CV programe de internship, trainee si stagii de practica sau alte activitati extracurriculare, in detrimentul specializarii studiilor. De ce? Pentru ca astfel de programe demonstreaza nivelul de implicare al juniorilor si asigura angajatorii de existenta unor abilitati practice, nu doar teoretice.
Din Ghidul de Angajare pentru Tineri realizat de Hipo.ro poti afla cum sa transformi programul de internship intr-un job full-time, care sunt salariile oferite juniorilor, cum sa evoluezi rapid in cariera si multe alte informatii utile daca esti in cautarea unui job.
  • GlaxoSmithKline (GSK) - GSK Internship Program
  • CIEL Romania - Supererou in programare
  • eMAG - Commercial Traineeship
  • GroupM - Online (Digital) Media Interns
  • L’Oreal Romania - Marketing Internship
  • PwC - Tax Internship Programme
  • Ubisoft - Video Game Tester
Domeniile de activitate sunt diverse, la fel si departamentele in care companiile au deschis aceste programe. Astfel, in functie de cunostintele acumulate pe perioada anilor de studiu si de directia in care vrei sa te indrepti in cariera, iti poti alege ceea ce ti se potriveste.

600 de joburi la nivel national pentru absolventii promotiilor anterioare
Companiile cauta nu doar studenti si masteranzi, ci si tineri care au acumulat deja intre 0 si 3 ani experienta si care isi doresc sa faca urmatorul pas in cariera. Joburile disponibile sunt in domenii precum Inginerie, Auto, Servicii&BPO, IT&C Software, Financiar-Bancar, FMCG, Consultanta, Farmaceutic, Turism, Publicitate&Media si multe altele.

Pentru ca evenimentul este unul virtual si se desfasoara pe o platforma 3D, joburile oferite sunt la nivel national si acopera un numar mare de orase. Printre cel mai bine reprezentate in functie de numarul de oportunitati de cariera, se numara:

- Bucuresti – 370 joburi
- Timisoara – 117 joburi
- Sibiu – 60 joburi
- Iasi – 42 joburi
- Cluj-Napoca – 27 joburi
- Brasov – 23 joburi

In 2016, aproape jumatate dintre companii planuiesc sa recruteze studenti, absolventi sau candidati cu 0-3 ani experienta, in crestere fata de anul trecut. Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi reuneste cele mai multe oportunitati de angajare pentru juniori, pe care le poti accesa cu un singur click pana pe 14 august.

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/