Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Targul de Turism Touristica

Targul de Turism Touristica

Detalii targ/expozitie

Telefon
0747425160
Social links
Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
570

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 25 noiembrie 2022 - Duminica 27 noiembrie 202210:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Targul de Turism Touristica

Târgul de Turism Touristica revine la Cluj în perioada 25 - 27 noiembrie 2022, la VIVO! Cluj-Napoca, eveniment cu tradiție în industria de turism de la nivel național. Ediția din acest an reunește cele mai importante agenții de turism și tour operatori care vin în întâmpinarea vizitatorilor cu oferte și pachete atractive atât pentru sezonul de iarnă 2022, dar mai ales cu propuneri pentru anul 2023. Târgul de Turism Touristica se desfășoară în două ediții pe an, una de vară și alta de iarnă oferind posibilitatea experţilor din domeniu, de a prezenta, promova şi a vinde cât mai multe vacanţe, într-un cadru informal și plăcut.

Topul destinațiilor alese

S-a păstrat interesul către destinațiile charter tradiționale (Turcia, Grecia, Egipt), Bulgaria individual și litoralul românesc. În 2022 și-au revenit produsele de tip circuite, dar și city-break-urile. Dacă în 2021 „vedeta” a fost Egiptul datorită lipsei restricțiilor de călătorie, anul acesta Turcia a revenit pe prima poziție în preferințele destinațiilor de tip charter.

Grecia, de asemenea a mers foarte bine, la fel și Egiptul chiar dacă s-a clasat pe locul 3 în topul preferințelor românilor. În ceea ce privește interesul turistilor pentru România acrescut mult turismul balnear, turismul de munte. Litoralul românesc rămâne principala destinație pe timp de vară la fel și Delta Dunării. Au apărut și s-au dezvoltat noi unități de cazare la standarde înalte de calitate. Oamenii călătoresc mai des, vizitează mai des anumite obiective autohtone.

În cadrul acestei ediții, evenimentul se va desfășura în incinta Vivo! Cluj-Napoca, iar vizitatorii vor putea discuta cu numeroși tour operatori, agenții de turism și reprezentanți ai unităților de cazare. Pentru segmentul comercial, târgul înseamnă oportunitatea de a oferi spre vânzare pachetele early-booking, iar pentru cei interesați acest lucru atrage de la sine reduceri de până la 35%, în funcție de operator.

Targul poate fi vizitat de vineri pana duminica între orele 10:00 – 22:00, iar accesul pentru vizitatori este gratuit!

Câteva motive pentru care să mergi la Targul de Turism Touristica:

  1. Ai parte de consultanță turistică.
  2. Primești informații utile în timp scurt.
  3. Beneficiezi de prețuri speciale și discounturi pe perioada desfășurării evenimentului
  4. Te bucuri de o vacanță asigurată.
  5. Simplifici procesului de călătorie prin comunicarea cu un singur reprezentant al agenției.
  6. Ai asigurat transportul și legăturile între diverse destinații.
  7. Beneficiezi de asistență turistică.
  8. Te bucuri de pachete promoționale față de unele achiziționate pe cont propriu.
  9. Poți plăti în rate sau cu avans minim.

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/