Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Tannhauser

Detalii spectacol

Telefon
0264597175
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 1 luna si 3 zile
Apartine de
Opera Nationala Romana
Vizualizari
382

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 24 martie 202418:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Tannhäuser


Operă în trei acte pe un libret de Richard Wagner, inspirat din legenda cântăreților de la Wartburg și legenda cavalerului Tannhäuser

Opera Tannhäuser este una dintre lucrările dramatice wagneriene care marchează tranziția dinspre structura tradițională a genului spre drama lirică pe care compozitorul german o va teoretiza ulterior în eseul său Opera și drama (1851). Personalitate complexă, un ,,muzician printre pictori, un poet printre muzicieni” și un ,,artist printre actori” [după cum îl descrie Friedrich Nietzsche în Dincolo de bine și rău], Richard Wagner (1813-1883) a redefinit în creația sa posibilitățile expresive ale operei, configurând conceptul de ,,artă totală”, aplicabil nu numai la nivel cultural-artistic, dar cu puternice ecouri și în plan politic. Wagner a decis că progresul social se poate realiza mai degrabă prin operă și poezie, decât prin revoluție.

Filtre spectacol

Perioada: Luna curenta
Tip spectacol: Opera

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro