Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Super oferte pe final de sezon la peleți și brichete din lemn

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1435

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Societatea Tomibena din Vicovul de Sus, județul Suceava, furnizează diverse produse care pot fi folosite ca și combustibili pentru încălzire cum ar fi peleți și brichete din lemn, la cele mai avantajoase prețuri. Peleții de lemn sunt recunoscuți la nivel global drept una dintre cele mai bogate surse de combustibili durabili și ecologici. Creșterea costurilor și a deficitului de combustibili fosili precum și concentrarea globală asupra utilizării mai multor tipuri de energie regenerabilă au adus în prim plan combustibilii din biomasă.

Peleții din lemn sunt relativ organici, proveniți din deșeuri de lemn și rumeguș, reprezentând o sursă de energie curată, modernă și ieftină. Aceștia au o autonomie foarte mare,sunt neutri din punct de vedere al emisiilor de carbon, deoarece arderea emite aproximativ aceeași cantitate de CO2 (dioxid de carbon) care a fost absorbită de copac în timpul creșterii sale. Emisia de fum rezultată din arderea peletelor este foarte scăzută, iar cenușa de la arderea peleților poate fi apoi utilizată ca îngrășământ natural deoarece este bogată în minerale.

De la Tomibena se pot procura saci cu peleți din fag și molid la cele mai bune prețuri, iar livrarea este gratuită. Se pot folosi pentru șemineuri, sobe, centrale. Peleții se comercializează la saci de 15 kg. Cantitea minimă care se poate comanda este de un palet, adică de 70 de saci de peleți. Prețul unui sac este de 19.99 lei. Super Ofertă: 16.99 lei/ sac de 15 kg în cazul ridicării de către client a peleților din depozitul Tomibena

În comparație cu alte produse din lemn pentru foc, brichetele din lemn produc cantități minime de cenușă. Ele conțin doar 7% umiditate, ceea ce înseamnă că ele produc mai puțin fum, păstrând curat coșul de fum. Brichetele asigură o cantitate mare de energie și durează mai mult decât majoritatea altor tipuri de lemn de foc.

Un sac de brichete de lemn produce aceeași cantitate de căldură ca, circa treizeci de kilograme de lemn de foc uscat. Brichetele din rumeguș se pot folosi pentru cazane pe lemn, șemineuri, cuptoare, sobe.Ele necesită un spațiu redus de depozitare. Produsul oferă clienților alternative la tipurile de combustibil convențional și servește pentru a răspunde unei cereri tot mai mari de carburanți mai ecologici.

Tomibena comercializează brichete din rumeguș de lemn la pachete de 10 kg, iar cantitatea minimă care se poate comanda este de 1 palet, adică de 96 de saci bricheți. Prețul unui sac este de 11.99 lei. Super Ofertă: 9,99 lei/ sac de 10 kg pentru ridicarea directă din depozitul Tomibena

Află mai multe detalii despre produsele Tomibena și despre companie, direct de pe site-ul web www.tomibena.com

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro