Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Stailer sau când nu aveți timp de pierdut pentru programările la salon

Stailer sau când nu aveți timp de pierdut pentru programările la salon

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Apartine de
eAdvertising
Vizualizari
726

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

„Nu am timp” este poate una din cele mai frecvente scuze invocate la ora actuală. Ce-i drept avem o altfel de definiție a timpului în zilele noastre. Totul este pe repede înainte, muncim mai smart și mai fast și rapiditatea cu care îndeplinim diverse task-uri înseamnă aplicații pe care le accesăm instant. Mai totul este online, digitalizat și iată că și programările la salon pot fi astfel gestionate. Un portal de acest gen nu a întârziat să apară. Este vorba de stailer.ro care deocamdată răsfață publicul clujean cu funcțiile sale.

Programări online, la saloanele de beauty din tot Clujul


Principiul după care a fost creată această platformă este simplu: cum să salvați timp și să gestionați în același timp și taskul ce ține de programările la salon. Uneori sunt ocazii speciale când veți căuta poate unul din cele mai bune saloane din zonă. În alte cazuri stailer.ro se va dovedi a fi chiar instrument eficient pentru vizitele lunare la salon. Întreținere barbă, tuns, vopsit, manichiură, pedichiură, tuns bărbați în Cluj Napoca sunt câteva din serviciile pe care cei interesați le pot selecta. Iar modul în care vor programa totul este gândit în așa fel încât să fie mai ușor decât am crede. O simplă căutare selectează lista de saloane cu loc disponibil pentru serviciul dorit, în ziua dorită. Pot fi regăsite aici repere despre locație, informații despre program, durată, costuri, servicii oferite, printre altele. Pentru că atunci când căutați o schimbare de look, convingerea vine și de la experiența stilistului în mâinile căruia vă lăsați.

Online este mai simplu


Dacă până acum nu ați încercat o astfel de variantă de programare la un salon, realitatea vine cu o experiență numaidecât. Am pățit cu toții cel puțin o dată ca în căutarea unui loc disponibil, chiar și pentru un serviciu banal, ce are durată foarte scurtă, să nu existe loc. Iar timpul pierdut nu vi-l mai oferă nimeni înapoi. Timp pierdut să sunați de la salon la salon, timp pierdut să reveniți cu apel, să vă încadrați în programul de funcționare, al lor și al vostru, înseamnă deja prea mult.

Online este mai simplu pentru aproape orice. În varianta pentru programarea la salon este mai simplu să setați ora și data dorite, indiferent unde vă aflați. Programarea va fi realizată imediat, confirmată, iar pentru a respecta calendarul acestor evenimente vă puteți seta și remindere - inclusiv cele de tip SMS primite cu cât timp înainte doriți. Acesta este unul din avantajele de creare ale unui cont în cadrul acestei platforme.

Experiența aceasta trebuie să fie cu și despre voi, nu despre chinul de a găsi un loc liber. Serviciile de beauty sunt necesare, uneori cu o frecvență ce poate fi chiar supărătoare. De câte ori vizitați un salon trebuie să vă faceți plan cu mult timp înainte? Ce ne facem cu situațiile neprevăzute care cer un pic mai multă rapiditate și programare rapidă, de la o zi la alta? Descoperiți Stailer.ro pentru a câștiga timp și pentru a face totul mai comod ca oricând.

Contact
support@stailer.ro

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro