Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Stai la casă în Cluj și vrei o alternativă la centrala pe gaz? Încearcă randamentul și designul fermecător al termoșemineului pe lemne!

Stai la casă în Cluj și vrei o alternativă la centrala pe gaz? Încearcă randamentul și designul fermecător al termoșemineului pe lemne!

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 2 ani si 1 zi
Vizualizari
1566

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Compania 100% românească PEFOC, firmă sibiană cu tradiție de peste două decenii în universul soluțiilor de încălzire alternativă din România, propune celor din Cluj și nu numai, alternativa perfectă la centrala clasică pe gaz! În caz că nu știai, un termoșemineu pe lemne arată ca un șemineu spectaculos pe lemne și funcționeaza pe principiul centralei clasice pe gaz.

Practic, vei avea parte de un design fermecător și randament superior, într-un singur dispozitiv care poate fi legat la sistemul de încălzire al casei, prin calorifere, pardoseală, ori în paralel cu alte surse termice (inclusiv cu panouri fotovoltaice).

Termoșemineele se împart pe categorii diferite la care prețul dictează caracteristicile. De exemplu, la modelele Pefoc din gama PRO, atenția la detalii și calitatea materialelor din care sunt confecționate, primează! Aspectul șemineului clasic se păstrează, însă randamentul superior poate transforma termoșemineul în cea mai bună soluție pentru încălzirea a mai multor camere din locuință. Este nevoie doar de un expert în instalații pentru ca noul tău sistem de încălzire casnic să funcționeze perfect!

Pentru a acoperi nevoia de încălzire a întregii locuințe, o să ai nevoie de un șemineu lemne special (termoșemineu pe lemne sau termoșemineu peleți) racordat la un sistem de ventilație al aerului cald, cu putere capabilă să genereze o cantitate suficientă de căldură. Sistemele de distribuție ale aerului cald au nevoie să fie confecționate din burlane flexibile din aluminiu, de cea mai bună calitate. Conductele trebuie să fie cât se poate de drepte, pentru a se evita eventuale pierderi și diminua durata pătrunderii agentului termic în calorifere.

Focarele de termoșemineu se racordează la sistemul de încălzire existent în locuință și pot încălzi, inclusiv apa menajeră! Este important să știm că un astfel de dispozitiv trebuie să fie dotat corespunzător cu pompă, filtre, elemente de siguranță și control, conform proiectului și legislației în vigoare. Dar nu trebuie să-ți faci griji de aceste aspecte tehnice. Începând de la prima vizită de proiect și până la etapele finale de finisaj, lasă-te pe mâna profesioniștilor experimentați de la Pefoc!

Anterior instalării propriu-zise, coșul de fum trebuie verificat înainte de racordarea la focar. Trebuie să aibă un diametru corespunzător, cel puțin la fel de mare ca și diametrul conductei de pe focar și o înălțime suficientă pentru a permite o ventilație conformă funcționării în condiții optime. Orice racordare improvizată cu materiale nepotrivite, va cauza funcționarea incorectă a focarului, cauzând inclusiv incendieri accidentale.

Echipa meșterilor din Sibiu, te va ajuta să alegi tipul de putere al focarului în funcție de spațiul, materialele din care este construit imobilul, vechimea construcției, amprenta energetică etc. În cazul termoșemineelor, se ia în considerare și cantitatea de apă ce trebuie încălzită, astfel, puterea necesară este aleasă după două criterii: încălzirea apei și încălzirea aerului. Focarul ales trebuie să fie racordat corespunzător la coșul de fum și la sistemul de distribuție al aerului cald, dar și la sistemul de încălzire al locuinței.

Așadar, dacă îți dorești o soluție fiabilă care să reușească să îți ofere un plus de siguranță și confort, vă invităm pe site-ul profesioniștilor pefoc.ro! Pe lângă clasica sobă pe lemne și șemineul standard, aici poți alege și modele de șeminee pe gaz, sobe și termoșeminee pe peleți, coșuri de fum sau șeminee electrice. Toate sunt dispozitive premium care vă vor ajuta să transformați în realitate, visul de a deține un produs aspectuos, superior calitativ, dar și sigur, în confortul propriului cămin.

Filtre articol

Categorie articol: Instalatii

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro