Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Spune adio bătăilor de cap: gestionează facturile cu eFactura StillCo. Descoperă proiectele firmei!

Spune adio bătăilor de cap: gestionează facturile cu eFactura StillCo. Descoperă proiectele firmei!

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 6 zile si 14 ore
Vizualizari
513

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Toți antreprenorii cunosc corvoada cozilor de la ghișee. Iată că toată birocrația poate fi fluidizată cu ajutorul eFactura de la StillCo! Află aici mai multe detalii.

De la începutului acestui an, ANAF-ul a decis ca toți antreprenorii (al căror business întreprind relații de tip B2B) trebuie să respecte dispozițiile impuse de către ei. Aceste reglementări au rolul de a întâmpina efortul de digitalizare a României, având în vedere că este vorba despre RO e-Factura. Despre aceasta vom vorbi mai jos.

Ei bine, mulți afaceriști au întâmpinat probleme atunci când au făcut pasul spre digitalizare, fie că nu au mai lucrat până atunci în mediul online sau nu au reușit să lucreze în Spațiul Privat Virtual (SPV) al ANAF-ului, fiind o lume complet nouă pentru mulți români. Indiferent de motiv, compania StillCo a lansat un software care să ușureze munca tuturor: programul eFactura!

RO e-Factura și eFactura: care e diferența?


RO e-Factura este sistemul național menit să înlocuiască facturile fizice, în timp ce eFactura este un program prin care să gestionezi aceste facturi digitale care intră în SPV. Pe înțelesul tuturor, eFactura este precum un asistent virtual care te ajută să înțelegi mai ușor toate datele care le vizualizezi în SPV!

Ce poți face în programul eFactura?


 • Să gestionezi facturile de intrare și ieșire
 • Să recepționezi facturi și să le vizualizezi în format PDF
 • Să exportezi în masă facturi în format XML către ANAF
 • Să-ti faci backup-uri la facturi
 • Să colaborezi cu cineva (este multi-user!)
 • Să editezi datele în timp real

Un atu al aplicației eFactura: cloud-ul


Datorită faptului că este o aplicație creată în cloud, accesul tuturor utilizatorilor este mereu ușor, atât timp cât ai o conexiune la internet pe gadget-ul tău.

O astfel de platformă dezvoltată în cloud înseamnă că tu nu trebuie să-ți faci griji despre spațiile de stocare a datelor: nu va fi nevoie să-ți cumperi un hard drive extern, de exemplu, deoarece toate facturile tale sunt disponibile în format digital pe un server mereu online. Așadar, spune adio și teancurilor de hârtii!

Așadar, eFactura StillCo este un program util, care să ajute la digitalizarea României și să creeze un spațiu user-friendly util tuturor antreprenorilor, indiferent de domeniu, vârstă sau cunoștințe digitale. Dorești să-l încerci? O poți face, la momentul actual, în mod gratuit!

Despre proiectele StillCo, pe scurt


eFactura nu este singurul proiect creat de către compania StillCo în cei treizeci de ani de experiență. De-a lungul timpului, StillCo a dezvoltat diverse aplicații și programe care să ajute în mai multe domenii, cum ar fi:

 • Doctor Plan, utilă atât pentru doctori cât și pacienți, folosită pentru programări și gestionarea datelor precum diagnosticele, analizele, radiografiile și altele.
 • Call Center - o aplicație bazată pe modelul SaaS, un centru de apel în cloud.
 • Smart SMS, util antreprenorilor care dețin o afacere, pentru a transmite diverse mesaje către clienți.
 • Tracking Manager/Pontaj Time Management, o aplicație de pontarea orelor și gestionarea personalului, utilă companiilor.
 • Ticketing Manager, un sistem de ticheta, pentru a gestiona cu ușurință tichetele emise de către clienți.
 • Imobiliar App.

Așadar, acum că ai descoperit câteva informații de bază despre eFactura și abilitățile companiei, înceacă acum platforma de facturare sau contactează-i pe cei de la StillCo, pentru a-ți începe noul tău proiect IT!

Contact:
office @stillco.ro
+40 336 390 000

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/