Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Sounds of India

Sounds of India

Detalii eveniment

Telefon
0364401546
Social links
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 7 ani si 2 luni
Vizualizari
1658

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 6 mai 201720:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Sounds of India

Nomad Gastro Pub vă invită sâmbătă, 6 mai, ora 20.00 la o seară dedicată cinematografiei indiene, mai exact muzicii filmelor anilor 60/70. Adina Adriana Galani este cea care ne va plimba prin subtilitățile muzicale indiene și printre versurile pline de simbolism și iubire.

Pasionată de cultura indiană, a descoperit cum anumite aspecte muzicale cinematografice, Bollywood Golden Era of 60s,70s, Ghazal-urile anilor 80s și nu numai, toate acestea au rădăcini adânci în muzica clasică indiană. Este singura artistă de origine română, care cântă și simte sunetul nostalgic al muzicii clasice din vremurile de început ale cinematografiei din India.

”Tematica muzicală este iubirea, am încercat să o redau în cât mai multe aspecte, de la prima melodie (Satyam Shivam Sundaram), cu nuanța devotională, trecând prin latura de "flirt" al lui Krishna cu Radha (Mohe Panghat Pe), aspectul sofisticat al expresiei iubirii redat absolut minunat în cea de-a patra melodie unde eroina aseamănă sentimentele ei cu o floare de tuberoză (Rajnigandha). Iubirea inocentă se dezvăluie prin piese ca "Sola Baras Ki" unde este naivă dar profundă, nostalgică dupa vremurile copilăriei exprimată într-un ghazal foarte cunoscut "Woh Kaagaz ki Kashti". Adina Adriana Galani.

Vă invităm la Sounds of India. Expression of love, through songs, from the stars to the... stars!

Filtre eveniment

Tip eveniment: Evenimente diverse
Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro