Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Solutie naturala împotriva reumatismului

Solutie naturala împotriva reumatismului

Detalii anunt

Telefon
0771331331
Social links
Pret
46,95 LEI
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 3 ani si 8 luni
Vizualizari
1130

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Reumatismul este o denumire generica pentru un cumul de boli care afectează articulațiile. Denumim reumatism practic orice durere articulară, mai ales dacă avem peste 50 de ani.

Ce solutii avem dacă suferim de reumatism?

Putem sa ne bazam pe in general pe medicamente antiinflamatoare și pe produse cu colagen care refac articulațiile. Primele rezolva doar simptomele iar la celalalte efectele se vad mai incet decat ne-am dori. Totusi mai este însă un produs inovator care are și efect antiinflamator și regenerează articulațiile. Este vorba de Celadrin, un produse deținător de brevet la nivel mondial care are efecte benefice asupra articulațiilor, efecte dovedite de numeroase studii clinice.

29 Mai 2018 - Efectele in vitro ale amestecului de acizi grași cetilați din Celadrin™ asupra condrogenezei și inflamației cu impact în osteoartrită, publicat în ICRS Journal CARTILAGE- International Cartilage Regeneration & Joint Preservation Society - Ariana Hudita, Bianca Galateanu, Sorina Dinescu, Marieta Costache, Anca Dinischiotu, Carolina Negrei, Miriana Stan, Aristidis Tsatsakis, Dragana Nikitovic, Dumitru Lupuliasa, Andra Balanescu

15 septembrie 2009 - Actiunea preparatului Celadrin® Vegetal de inhibare a actiunii proinflamatorii a citokinelor eliberate de monocite - Boston University Report. (Pdf. in l.engl.)

Pe langa grija la hidratare, alimentație, menajare a articulațiilor, gimnastică de recuperare este nevoie și de un produs cu efect dovedit asupra articulațiilor si aici poti incerca cu incredere Celadrin

Nu te baza insa doar pe produse pentru a vindeca bolilor in general, pentru că vindecarea vine in special din interiorul tau nu din medicatie. Inlatura cauza care a determinat afectiunea si apoi gandeste-te cum sa o vindeci. Alimentatia constituie un pilon extrem de important, la fel cum echilibrul emotional te poate ajuta si el. Apeleaza la remedii doar pentru a accelera procesul de vindecare, ajuta-te de ele pentru a îți face viața mai ușoară si regenerarea mai rapida.

Iți doresc o viață fără dureri!

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro