Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Sisteme de incalzire AMASS - facturi mai mici, solutii ECONOMICE de incalzire!

Sisteme de incalzire AMASS - facturi mai mici, solutii ECONOMICE de incalzire!

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1463

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

O locuinta cu consum energetic aproape zero, care dispune de sisteme de incalzire pe baza de energie electrica si energie solara, realizate cu materiale si componente de calitate superioara, asa poate arata solutia de incalzire ideala pentru viitor. Mai exact, este vorba despre alternative viabile, economice si ecologice, alcatuite din sisteme de incalzire in pardoseala si panouri fotovoltaice.

Tot mai multi producatori de sisteme de incalzire electrice (resursa inepuizabila produsa eolian, solar, nuclear sau hidrotehnic) mizeaza pe independenta energetica cat si pe realitatea dura a cresterii pretului gazului (resursa naturala epuizabila in timp si deci condamnata la o crestere a pretului), un aspect care prinde tot mai mult contur si la noi in tara. Cu toate ca panourile fotovoltaice presupun investitii mari, exista persoane care isi doresc sa devina independente din punct de vedere energetic si realizeaza ca o resursa epuizabila cum este gazul sau lemnul ii condamna la dependenta de furnizor si preturi din ce in ce mai mari de consum in prezent si viitor.

Astfel, ele isi aleg sistemele de incalzire astfel incat chiar daca acum nu isi permit investitia in panouri, sistemul de incalzire ales sa fie compatibil cu acestea adica sa foloseasca energia electrica constientizand ca o resursa inepuizabila intodeauana va fi mai ieftina decat una epuizabila. Totusi, experienta romanilor in sisteme de incalzire electrica arata ca acestea sunt mai scumpe decat gazul la consum chiar si prezent. Este adevarat, insa doar pentru centrale electrice, radiatoare electrice si resouri, sisteme cunoscute romanilor din trecut sisteme care nu respecta criteriile de economicitate a unui sistem de incalzire.

Totusi AMASS, implementeaza cu succes sisteme de incalzire electrice, necunoscute romanilor, care desi electrice, realizeaza cu succes economii cu 30% mai ieftine in consum fata de gaz in prezent. Folosind energia electrica ca resursa, incalzirea electrica in pardoseala AMASS devine mai avantajoasa atat din punctul de vedere al consumului, cat si in ceea ce priveste costurile investitiei. De exemplu, incalzirea electrica in pardoseala este singurul sistem de incalzire care are un necesar termic cu 30% mai mic decat orice alt sistem de incalzire. In plus, inertia termica si automatizarea cu termostate moderne si inteligente, sporesc beneficiile aduse de aceste sisteme noi deosebit de economice. Aceste caracteristici adunate fac ca un sistem de incalzire electrica in pardoseala AMASS sa obtina pe medie luna iarna (octombrie-martie), pentru o casa de 150 mp utili bine izolata termic, un consum de 600 ron.

AMASS sustine utilizarea energiei electrice ca sursa de incalzire, aceasta fiind o resursa inepuizabila, ce poate fi obtinuta usor si rapid datorita evolutiei tehnologice. De fapt, aceste sisteme inlocuiesc combustibili precum gazul, materia lemnoasa, carbunii etc., cu energie electrica. Aceasta poate fi procurata in mod ecologic si gratuit datorita panourilor fotovoltaice. Acestea capteaza energia solara si o transforma in electricitate care poate fi utilizata pentru alimentarea sistemului de incalzire in pardoseala.

De ce incalzire electrica in pardoseala si nu centrala termica cu radiatoare? Exista mai multe argumente pro. In primul rand, costul de consum este cu 30% mai mic decat cel necesar pentru o solutie bazata pe centrala pe gaz (radiatoare, tubulatura, centrala). De asemenea, necesarul termic dintr-o incapere obisnuita este cu aproximativ 20-30 % mai mic decat cel al unui radiator, astfel ca se inregistreaza economii considerabile la facturi. In plus, solutiile AMASS folosesc principiul inertiei termice, care inseamna acumularea caldurii si cedarea acesteia treptat (intalnit la radiatoarele de fonta mai economice decat cele din otel). Principiul inertiei termice este principiul de baza pentru un sistem de incalzire care sa fie economic (radiatoare fonta, sobe, pardoseala etc.)

Pe langa faptul ca orice sistem de incalzire economic utilizeaza inertia termica, acesta trebuie sa beneficieze si de automatizare performanta. Aceasta va ajuta sa miscsorati consumul si sa controlati incalzirea chiar si atunci cand nu sunteti acasa. AMASS detine solutii de automatizare cu functii speciale de reducere consum. Desigur, durata de viata este o caracteristica definitorie, in cazul produselor AMASS aceasta fiind de pana la 80 de ani, la care se adauga o garantie de 20 de ani, produsele sale fiind fabricate si importate din Danemarca si Germania.

Asadar, indrazniti sa priviti spre viitor si beneficiati de noile sisteme de incalzire pe electricitate oferite de AMASS. Inertia termica, automatizarea si calitatea, sunt principiile care stau la baza acestor sisteme, astfel ca aveti garantia unui alegeri excelente!

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro