Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Sfaturi pentru achiziţionarea cantarelor electronice comerciale

Sfaturi pentru achiziţionarea cantarelor electronice comerciale

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1739

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cantarul electronic comercial este un dispozitiv destinat evaluării greutății unor mărfuri, care facilitează stabilirea prețului acestora. Domeniile în care se pot utiliza cantare electronice comerciale sunt variate, întrucât se regăsesc în cele mai diverse activităţi: în distribuție și comerț, înlaboratoarele medicale, în industria prelucrătoare, în industria panificației, în supermarketuri, într-o patiserie s.a.m.d.

Alegerea unui cântar electronic comercial nu trebuie să fie privită cu superficialitate, deoarece calitatea acestuia face diferenţa în orice domeniu ar fi utilizat. Prin urmare, este important să se acorde atenţie modelului, materialului din care este fabricat, modului în care operează şi tipului de afişare. Preţul cântarelor electronice comerciale variază înfuncţie de setările de care dispune, configurare, capacitate şi nivelul de autonomie al dispozitivului.

Cum arată un cântar electronic de calitate?


Pe piaţa dedicată acestor dispozitive se pot găsi numeroase tipuri de cântare, însă unele modelesunt mai performante decât altele. Caracteristicile care asigură performanța unui astfel de dispozitiv le includ şi pe următoarele:

 • sunt prevăzute cu scală dublă de măsurare şi precizie;
 • dispun de afişaj LCD iluminat din interior, ceea ce determină ca informaţiile afişate să fie clare şi vizibile;
 • dispun de tastaturi rezistente la apă;
 • pot fi alimentate la priză, însă pot să funcţioneze şi cu acumulator, oferind ore îndelungate de funcţionare;
 • sunt prevăzute cu cadre rezistente la şocuri, precum contactul cu lichidele (ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în siguranţă inclusiv în medii umede) şi suprasarcină;
 • pot fi conectate la PC şi la sisteme POS;
 • pot fi programate cu cât mai multe coduri;
 • oferă un răspuns rapid la modificările de greutate;
 • au un consum mic de energie.

Toate aceste caracteristici regăsite şi la cântarele electronice comerciale din oferta magazinului online Casedemarcat.eu sunt, de fapt, avantaje de care utilizatorii beneficiază atunci când utilizează astfel de dispozitive. În plus, modele de cântare, precum Digi DS-782, din ofertamagazinului au şi verificare metrologică inclusă în preţ.

Care sunt beneficiile calibrării cântarelor?


Calibrarea efectuată de un furnizor de servicii autorizat oferă următoarele avantaje:

 • Reducerea costurilor. Echipamentul calibrat permite luarea de decizii informate care elimină risipa şi reprelucrarea produselor;
 • Măsurători fiabile. Utilizarea echipamentelor calibrate asigură compatibilitatea măsurătorilor efectuate în diferite locații. Rezultatele asiguratede un echilibru în procesul de cântărire vor fi exacte și de încredere;
 • Conformitate. Calibrareafacilitează desfășurarea cu succes a auditului intern și extern.
 • Detectarea uzurii echipamentelor. Toate echipamentele se confruntă cu efectele uzurii în timp, iar componentelepot fi supuse solicitărilor mecanice. Cauza nu poate fi întotdeauna eliminată, dar poate fi detectată prin calibrare periodică.
 • Profit îmbunătățit. Interpretarea rezultatelor calibrării în limitele toleranțelor definite îmbunătățește procesele, ceea ce se traduce în profituri crescute.

În concluzie, cântarul electronic comercial este unul dintre dispozitivele fără de care activitatea de vânzare sau utilizare a diverselor produse nu s-ar putea realiza. Ţinând cont de utilitatea sa în diverse afaceri, achiziţia nu trebuie să fie privită cu superficialitate. Toate caracteristicile menţionate anterior sunt importante, motiv pentru care este esenţial să definească produsul cumpărat.

Sursa foto: casedemarcat.eu

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro