Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Sfaturi pentru a asigura confortul intr-o camera de hotel

Sfaturi pentru a asigura confortul intr-o camera de hotel

Detalii

Categorie
Stiri Turism
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1572

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Pentru orice persoana, o vacanta reprezinta o perioada foarte relaxanta, unde buna dispozitie trebuie sa fiu mereu prezenta. Reprezentantii comunitatii incearca mereu sa ofere cat mai multe atractii pentru fiecare vizitator, iar hotelierii asigura confortul si relaxarea intr-un cadru cald si primitor.

O camera de hotel trebuie sa aiba fiecare element perfect pus la punct, incepand de la decorurile care trebuie sa fie realizate cu mult bun gust pana la tot ceea ce inseamna liniste si comoditate pentru cel care o inchiriaza. Cel mai mult timp pe care il poate petrece cineva la hotel este cel in care va dormi, iar pentru garantarea unei stari de odihna corespunzatoare, este necesar ca salteaua si lenjeria care se folosesc sa fie fara cusur. Daca la nivel casnic, se intampla de multe ori ca unele nopti sa nu se desfasoare chiar in cele mai bune conditii, in cazul noptilor petrecute la hotel sau pensiuni, acest lucru devine total neacceptabil pentru orice client.

Ce trebuie sa urmareasca reprezentantii hotelieri pentru a asigura o odihna de calitate clientilor sai?


In primul rand, este cel mai important ca un pat sa dispuna de un set complet de lenjerie. Nu poate exista nicio piesa lipsa, fiecare avand un rol esential. Dimensiunile cearsafului trebuie sa le depaseasca pe cele ale patului, iar marimea fetelor pentru pilote trebuie sa fie mai mare cu minimum 5 cm decat proportia lor. O atentie deosebita trebuie acordata pentru intreaga categorie de perne hotel, care impun in primul rand alegerea unor fete potrivite recomandate fiind cele din bumbac 100%, indiferent de forma pe care o vor prezenta, respectiv dreptunghiulara sau patrata. Este indicata folosirea pernelor care au in compozitie o structura din puf pentru evitarea formarii bacteriilor si a mirosului.

Pilotele trebuie sa fie cat mai pufoase si moi pentru a garanta confortul fiecarei persoane. Optarea pentru cele umplute din materiele sintetice aduce avantajul ca nu vor prezenta complicatii la spalare, ceea ce este un lucru esential pentru proprietari. Saltele prezinta o importanta crescuta cand vine vorba de placerea de a sta pe pat. Ea trebuie sa fie intr-un punct de echilibru, nici prea ferma, insa nici prea moale. Gradul de matlasare al saltelei variaza in functie de compozitia sa si de densitatea straturilor de material utilizat.

Culorile ce vor fi alese pentru lenjeria de pat trebuie sa se armonizeze cu intregul decor al camerei. Nu pot lua nastere culori in contrast si care sa dezechilibreze confortul vizual. O combinatie potrivita se face, de regula, intre anumite elemente ale lenjeriei de pat si perdelele din incapere. Fiecare articol si accesoriu al patului trebuie sa aduca un suflu cat mai proaspat, iar camera sa fie cat mai aerisita. Spatiul curat si oxigenat prezinta o mare importanta pentru asigurarea unei odihne corespunzatoare.

O unitate hoteliera respectabila trebuie sa dispuna de produse de foarte buna calitate. Recunoscut pentru experienta sa de peste 25 de ani, magazinul Brodank pune la dispozitia proprietarilor de hoteluri sau pensiuni o gama larga de produse de calitate profesionala. Specificatiile si indicatiile venite din partea clientilor creeaza un avantaj pentru continua evolutie si dezvoltare pe piata.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro