Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Servicii de debitare laser - sudare

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 3 zile
Vizualizari
573

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Alege sa lucrezi cu o echipa profesionala care sa te ajute in proiectele tale de debitare laser pentru a atinge performanta.

Tăierea cu laser este un proces de tăiere fără contact pentru materiale metalice și nemetalice. Fie metal, plastic, sticlă, ceramică, lemn sau hârtie – o mare varietate de materiale pot fi tăiate cu laser. Chiar și materialele complexe în formă de placă sau tridimensionale pot fi tăiate fără aplicarea de forță și cu toleranțe precise.

Ce este tăierea cu laser?


Laserul a devenit de mult un instrument indispensabil de înaltă tehnologie în industria de producție de astăzi. Tăierea cu laser în special poate fi cu greu depășită în ceea ce privește precizia. Permite prelucrarea fără contact a aproape tuturor grupelor de materiale - o mare varietate de sarcini de tăiere pot fi efectuate la cel mai înalt nivel de calitate. Fie că sunt materiale în formă de placă sau geometrii tridimensionale - laserul decupează sutimi de toleranțe în diverse materiale precum metal, plastic, hârtie sau piatră. Tăierea cu laser este deosebit de economică în domeniul prelucrării tablei: sunt posibile o mare varietate de contururi și viteze mari de tăiere.

Cum funcționează tăierea cu laser?


Laserul poate tăia, suda, găuri sau eticheta. Un fascicul laser grupat, care este generat folosind gaz sau cristal, servește drept instrument de tăiere. Fasciculul de lumină este intensificat de un sistem de lentile, un fel de sticlă care arde și concentrat cu o precizie maximă pe o zonă mică și mică a piesei de prelucrat, rezultând o densitate mare de energie. Materialul se topește sau se vaporizează acolo unde fasciculul de lumină îl lovește și începe procesul de tăiere. Materialul îndepărtat este suflat din tăietură de un jet de gaz care iese din duză împreună cu fasciculul laser. Puterea laserului și viteza de tăiere pot fi adaptate în mod flexibil la materialul de prelucrat și la grosimea curentă a materialului.

Debitarea cu laser executata de catre echipa Laser Processing este realizata cu utilajer performante - Trumpf si cu muncitori cu experienta. Astfel orice proiect indiferent de cat de complex este va fi realizat foarte precis si bine.

www.laserprocessing.ro

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro