Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Serraglio Giorgio

Detalii

Adresa
Cluj Napoca
Telefon
0264709090, 0729145093
Fax
0264709090
Categorie
Firme cu utilaje / echipamente
Modificat
acum 10 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1081

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Serraglio Giorgio Cluj

Domeniul de activitate al societatii este livrarea de instalatii de sortare si concasare noi si second-hand, precum si consulting, proiectare de cariere si balastiere, modernizarea acestora, asigurarea de piese de schimb pentru utilaje din import de la furnizorii externi.

Firma noastra va pune la dispozitie:
-instalatii de sortare si concasare a agregatelor,
-instalatii de recuperare a partilor fine,
-instalatii de concasare pentru cariere de piatra,
-consumabile pentru concasoare, ciururi, vibratoare, benzi transportoare
- un parc mare de utilaje second- hand.

Mentionam ca Societatea poate acorda consulting de calitate in vederea alegerii unor solutii optime precum si a unor utilaje care sa corespunda conditiilor reale de exploatare. Serraglio Giorgio Srl este unic reprezentant al companiilor:
- Serraglio Giorgio Sas Italia proiecteaza si construieste instalatii de sortare si concasare a agregatelor, asigura consultanta in alegerea solutiilor cele mai fiabile pentru investitia Dumneavoastra.
- Magotteaux lider pe piata in conceperea si fabricarea pieselor de uzura pentru concasoare cu impact. Magotteaux este un specialist international in tehnologia macinarii si un expert in mecanismele uzurii.
- Perinelli Rulli cu o vasta experienta in domeniul productiei de role pentru benzi transportoare si suporti pentru role.

Filtre

Servicii: Inchiriere, Service, Vanzare
Utilaje: Utilaje

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro