Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Se poate trăi din pariuri? Iată răspunsul definitiv

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
3602

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Întrebarea care îi frământă pe milioane de români are un răspuns, însă acesta nu trebuie interpretat după bunul plac, pentru că se poate ajunge la situații dramatice. Se poate trăi din pariuri. Există oameni care au făcut și fac asta, însă nu există o formulă magică pe care pasionații pot să o urmeze pentru a atinge acest ideal. Adevărul este că foarte puțini pariori ies pe plus la sfârșitul unei luni calendaristice. La fel de adevărat este și că cei care reușesc să trăiască din asta, muncesc mai mult decât angajatul de rând care lucrează de luni până vineri, de la 9 la 18. Exemplele de pariori care se ruinează sunt mult mai des întâlnite decât cele ale câștigătorilor – pe care le putem număra pe degete. O serie pozitivă sau un câștig mare îi determină pe anumiți pasionați să renunțe la locul de muncă, cu gândul că vor putea să trăiască din pariuri.

Fondatorul comunității pariorilor din România, Cădar Marius, îi sfătuiește pe pariori să nu se hazardeze în acest sens și să nu renunțe la locurile de muncă chiar dacă reușesc să câștige o bună perioadă de timp. În cadrul unei conferințe de presă din vara anului 2016, desfășurate în București, care a avut ca subiect lansarea primei cărți din România despre pariuri sportive, Cădar Marius, autor al publicației “PARIURI SPORTIVE FĂRĂ SECRETE”, a fost întrebat dacă cunoaște persoane care trăiesc din această activitate și care ar fi numărul și situația acestora.

Liderul celei mai mari și mai active comunități de pariori din țară a răspuns:

“Cunosc în jur de 15 persoane care realizează profit în mod constant la pariuri, însă cei mai de succes dintre aceștia, au loc de muncă și merg la program, 8 ore pe zi. Am observat că cei care au renunțat la job sau la alte activități care le aduceau venit, mai devreme sau mai târziu întâmpinau probleme și cu pariurile.”

„Jucătorii trebuie să înțeleagă că echilibrul este esențial în pariuri și din experiența mea pot să vă spun că un loc de muncă aduce o stabilitate care ajută în acest sens. Viața de parior profesionist este extrem de solicitantă și presupune multă muncă, disciplină, intuiție, dar și un pic de noroc – lucru pe care nu îl poate controla nimeni. Antreprenorul care se bucură de o experiență de peste 15 ani în domeniul pariurilor a făcut atingere și la unul dintre cele mai controversate subiecte din industrie.

Poziția sa față de cei care vând ponturi pariuri sportive contra-cost a fost una cât se poate de tranșantă:

„Nu vă mai lăsați păcăliți de cei care vând ponturi pe Facebook. Cei care spun că au informații din interior și cunosc meciuri sigure, nu sunt altceva decât niște escroci. Rezultatele pe care le postează și biletele cu câștiguri senzaționale sunt trucate într-un fel sau altul. La fel este și istoricul cu pariurile lor. Consultați ponturile gratuite pe care le furnizează experții noștri și documentați-vă și din alte surse. Nu vă așteptați să primiți totul pe tavă, pentru că pentru că în această industrie nu se pot face bani ușor,” a declarat Cădar Marius.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro