Cluj

Scribsoftware ofera solutii de digitalizare pentru compania dvs

Detalii

Telefon
0729905555
Web
https://www.scribsoftware.ro
Social links
Categorie
Anunturi Prestari servicii
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Vizualizari
43

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Doriti sa va digitalizati afacerea? ScribSoftware va poate ajuta!

Consilierea in digitalizare oferita de catre ScribSoftware poate include asistenta in luarea deciziilor legate de tehnologie, precum si sprijinul in implementarea si utilizarea solutiilor tehnice identificate ca fiind potrivite pentru afacerea dvs. Aceasta poate include ajutor in alegerea unui sistem de gestionare a relatiilor cu clientii (a unui sistem CRM), a unui sistem ERP, Business Intelligence, SFA, WMS și Cloud sau a altor tipuri de software sau hardware care ar putea fi utile pentru afacerea dvs.

De asemenea, va putem oferi asistenta in implementarea si utilizarea acestor solutii, precum si in intretinerea si actualizarea lor pe parcurs. Vom identifica oportunitatile de imbunatatire a proceselor de afacere si cum puteti utiliza tehnologia pentru a va dezvolta si pentru a creste afacerea dvs, vom identifica solutiile tehnice potrivite pentru afacerea dvs., vom evita cheltuielile inutile, oferindu-va doar solutiile potrivite afacerii dumneavoastra.

Alegeti sa digitalizatri afacerea alaturi de un partener de incredere, cu vasta experienta, asa cum este ScribSoftware. Contactati-i online pe scribsoftware.ro sau telefonic: 0790 905 555 si stabiliti acum o intalnire!